Am nevoie de poze cu bloggerițe și bloggeri simpatici :D

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Treaba e serioasă, degeaba rânjim și io și voi :D Căci e vorba de xoxo.ro, un serviciu chiar mișto prin care poți să îți încarci fotografiile într-un soft pe care îl poți descărca gratis de pe site, faci un album mișto cu el, iar xoxo.ro ți-l imprimă și voila că ai propria ta carte cu propriile tale fotografii alese cu propriile tale mânuțe :)) Mai au și alte servicii acolo, băgați un ochi dacă vă interesează.

Ideea e că una sau unul dintre voi, cei care îmi faceți onoarea să mă citiți, poate câștiga un album de ăsta, în care să pună ce poze vrea și să fie, cum ar veni, o piedică mișto în calea uitării :)) Pentru a câștiga aceast premiu, trebe să îmi arătați o fotografie cât mai funny cu o persoană care este blogger (fată sau băiat, doamnă sau domn, blogger să fie :D), urmând ca juriul DreamTeamRo va decide care este cea mai funny poză și care, pe cale de consecință, va primi albumul cu pricina. Ca să vedem pozele, puteți să dați un link către poză (sau către o postare sau un link unde e poza, ați înțeles voi), ca să fie publică toată treaba, în văzul lumii, colea în comentarii :D

Și ceilalți membri din DreamTeamRO (căci prin intermediul găștii derulăm această campanie, căci da, este o campanie :D) vor posta pe blogurile lor concursurile lor… specifice. O să dau link acilea la mine către ei pe măsură ce desăvârșesc ei acolo la ei isprava :D Termenul limită de predare a isprăvilor este 30 mai, ora 00.00 :D

Succes.

PS. Evident că premiul nu e ceva ce să vă dea pe spate. Dar trag nădejde că mulți dintre voi veți participa de distracție și ca să ne simțim, încă o dată, bine împreună :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

29 thoughts on “Am nevoie de poze cu bloggerițe și bloggeri simpatici :D”

  1. Presupun ca putem arata si poze cu noi nu? Sau trebuie sa arat poza amuzanta cu altul? :) Nu de alta, dar eu ma consider blogger si chiar am una haioasa tare :)

  2. @Chinezu ….no daca tu vrei sa razi de mine…nu ma mai joc :)) Kidding
    O intrebare totusi, poza trebuie sa faca parte dintr-un articol? Sau pot sa o urc pe ftp si sa-ti dau link-ul de acolo? Nu de alta, dar n-as vrea sa rada toata blogosfera de mine :))

  3. Pingback: Eu vreau sa imi amintesc de vremurile bune | Coltul Lui Kriogen

  4. Pingback: Chinezu despre blogging | [D][S][N]

  5. Pingback: M-am strambat pentru Chinezu” « SanduIonut.ro

  6. Pingback: Papen » Blog Archive » Pozitiile corespunzatoare

  7. Pingback: Câteva concursuri marca DreamTeamRO - #DreamTeamRO

  8. Pingback: Știu că vă place și vouă poza câștigătoare | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)