24.04.2017

V-ați uitat la filme pe care le-ați uitat a doua zi?

Io da, recunosc. Mă apucă uneori o sfârșeală de asta intelectuală, care mă împinge, precum satana, să mă uit le niște filme cărora le-aș spune tâmpituțe, dar nu le spun că nu vreau să jignesc pe nimeni :D Stau așa ca vaca și mă uit prostește la niște filme care nu îmi plac, nu sunt pe gustul meu, dar parcă mi se relaxează neuronul singuratic și mai trage și el un pui de somn sau ceva de genul…

Și ca să nu ziceți că vorbesc să mă aflu în treabă, hai să vă dau două exemple de astfel de filme.

Year One. Ceva comedie cu Jack Black (actor simpatic, de altfel), care se întâmplă în antichitate și el trece prin tot felul de ținuturi și de regimuri politice, ca să zic așa, se luptă, are ceva gagici, umor de ăsta de cartier, faze de astea, nu mă întrebați mai mult căci, zău, am uitat deja ce se întâmplă :))

Golf Punks. Tom Arnold e ceva jucător ratat de golf, care are niște datorii la ceva agenți de pariuri mafioți, are nevoie de bani și accepta un job de antrenor de golf pentru copii, cu care, firește, face ceva succes, mai ales că în ceva mare finală se luptă cu dușmanului lui golfist de o viață și îl învinge, sau ceva de genul :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Dacă nu aveți program joi seara..

Cât de tare vreți să vă vedeți cărțile publicate?

3 comentarii

 1. miercuri, 6 aprilie 2011, 11:36

  Putine sunt filmele la care m-am uitat de mai multe ori. Printre ele: Matrix si Transformers.

  Răspunde
 2. joi, 7 aprilie 2011, 05:56

  Nici pe Kant nu il poti citi zi de zi :) Asa ca e clar: ai nevoie si de altceva. Iar unele dintre aceste filme chiar sunt bine facute, adica meserias facute. Ma refer in special la genul de filme numite „de familie!”. In concluzie: nu-i rusine sa te uiti, nu-i rusine sa le uiti :)

  Răspunde
 3. luni, 11 aprilie 2011, 06:54

  Păi no, trebuie să fie şi filme din astea la care te uiţi la 10 ţanti în spatele monitorului/televizorului, dar vorba ta, doar când vrei să îţi laşi neuronul să lâncezească un pic:). Singurul film pe care l-am văzut de prea multe ori şi parcă tot l-aş mai vedea o dată a fost Lista lui Schindler:D

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *