Invitație deschisă la Gala Blog de Blog

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Cum să vă spun eu ce înseamnă ”Blog de blog” ca să înțelegeți și voi că e o chestie mult prea simpatică pentru ca să îi spunem top și mult prea subiectivă ca să îi spunem cercetare? :)) Este o inițiativă a Luciei Verona (care, mi se șoptește în cască, ne mai pregătește ceva cât de repede :D), pe care am avut onoarea să o câștig anul trecut, pe ea, pe competiția :)), și din care am avut și mai marea onoare de a face parte din juriu anul acesta. Metodologia după care am făcut repartizarea premiilor a fost una foarte simplă și, dacă îmi permiteți, având în vedere scopul și durata lucrări, cea mai potrivită: așa am vrut noi :))

Așă că, dacă aveți chef și vă lasă religia, vocația, sufletul, ficatul sau consoarta/consortul, vă așteptăm pe 25 martie, de la 17.30 trecute fix, în Rotonda Muzeul Național al Literaturii, să fiți alături de noi. Mai schimbăm o vorbă, mai băgăm o bârfă, faze de astea :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “Invitație deschisă la Gala Blog de Blog”

  1. Mă gândesc că voi ăștia de la Blog de Blog cel puțin unul merge și la RBF mai apoi ca să am cu cine merge nu ? Aș veni și eu, să văd la cât ajung în București că vin de departe cu trenul și aș avea nevoie de niște indicații de la Gara de Nord unde să o iau… Cristi dacă se poate să-mi dai un mail să vorbim în legătură cu asta te rog frumos. Mulțumesc anticipat.

  2. Pingback: iYli | Gala Blog de Blog si RoBlogFest 2011

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)