Invitație deschisă la Gala Blog de Blog

Cum să vă spun eu ce înseamnă ”Blog de blog” ca să înțelegeți și voi că e o chestie mult prea simpatică pentru ca să îi spunem top și mult prea subiectivă ca să îi spunem cercetare? :)) Este o inițiativă a Luciei Verona (care, mi se șoptește în cască, ne mai pregătește ceva cât de repede :D), pe care am avut onoarea să o câștig anul trecut, pe ea, pe competiția :)), și din care am avut și mai marea onoare de a face parte din juriu anul acesta. Metodologia după care am făcut repartizarea premiilor a fost una foarte simplă și, dacă îmi permiteți, având în vedere scopul și durata lucrări, cea mai potrivită: așa am vrut noi :))

Așă că, dacă aveți chef și vă lasă religia, vocația, sufletul, ficatul sau consoarta/consortul, vă așteptăm pe 25 martie, de la 17.30 trecute fix, în Rotonda Muzeul Național al Literaturii, să fiți alături de noi. Mai schimbăm o vorbă, mai băgăm o bârfă, faze de astea :D

11 comentarii la “Invitație deschisă la Gala Blog de Blog

 1. ionut Răspunde

  Măi deci mor de oftică pentru că nu stau în Bucureşti, cât aş vrea să particip şi eu la evenimente dastea pfiuu, nu mai pot

 2. A.Dragos Răspunde

  Voi veni şi eu! :D Ne vedem şi acolo! :)

 3. Manuel Răspunde

  Nu pot veni, sunt la roblogfest. Vorba aia, poate ajug si pe podium. Ptiu, pe 25 aflu cdaca am castigat un iPad 2. Eu vreu, vreu, vreu :)))

 4. VirtualKid Răspunde

  ar fi misto!
  daca am putea!

 5. Cristi Răspunde

  Foarte buna initiativa Luciei!

 6. A.Dragos Răspunde

  Păi roblogfestul nu începepe la 7-8? Anul trecut de exemplu gala a început la 10…

 7. Bogdan Anghelina Răspunde

  Mă gândesc că voi ăștia de la Blog de Blog cel puțin unul merge și la RBF mai apoi ca să am cu cine merge nu ? Aș veni și eu, să văd la cât ajung în București că vin de departe cu trenul și aș avea nevoie de niște indicații de la Gara de Nord unde să o iau… Cristi dacă se poate să-mi dai un mail să vorbim în legătură cu asta te rog frumos. Mulțumesc anticipat.

 8. chinezu Răspunde

  @Manuel
  pai poti ajunge si acolo, si acolo, caci roblogfest incepe mai tarziu
  oricum ne vedem in ziua aia, nu scapi :))

 9. SyBeR Răspunde

  vin si eu :D si daca ma ia cineva, merg si la petrecerea roblogfest :P ca nu stiu sa ajung in Silver Church

 10. SyBeR Răspunde

  + mai vin cu un amic :d daca se poate astept un raspuns !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: