Ofer banner și interviu pentru cel mai bun review

Am împlinit recent 2 ani de aventură în online numită sportlocal.ro. M-am aruncat atunci, la începuturi, cu capul înainte, căci am considerat că cea mai bună școală e acea în care dai tu cu capul rău de prag, nu să stai să citești vagoane de cărți cum s-au lovit alții. Căci, nu-i așa, cucuiul tău te doare mai tare decât cucuiul altuia :D Și acum, după 2 ani de cucuie, pot să spun că am învățat un lucru esențial în online și nu numai: știu că mai am multe de învățat :)

Am luat multe decizii greșite în aventura asta. Dar nu îmi pare rău. Pentru că așa am înțeles cum nu trebuie să faci anumite lucruri. Plus că deciziile astea cam pe lângă m-au pregătit pentru hotărâri, ca să le zic așa, strategice, altfel fundamentate acum, față de ceva vreme în urmă. Una din astfel de decizii a fost să renunț la vechea platformă (realizată după capul și indicațiile mele și care mi-a dat mari bătăi de cap…) și să trec pe wordpress. Mă veți întreba de ce nu am făcut asta cu 2 ani în urmă. Răspunsul este simplu: amintiți-vă ce înseamna wordpress atunci și ce înseamnă acum și mai faceți un exercițiu de imaginație cum va arăta peste încă doi ani. Și aveți răspunsul :)

Noul sportlocal.ro este lansat la apă. Cu participarea extraordinară a lui Vlad Dulea, căruia îi mulțumesc și pe această cale pentru modul teribil de profesionist în care știe să presteze la astfel de isprăvi :) Eu unul sunt foarte mulțumit de ce a ieșit, dar, cum se întâmplă de obicei, sunt sigur că sunt lucruri la care nu ne-am gândit și pe care voi le-ați vedea îmbunătățite la sportlocal.ro.

De aceea, din puținul pe care îl am la dispoziție, vă lansez o provocare: să vă băgați la un review al siteului. Spun din start că premiile pentru cea/cel care îmi dă cele mai bune păreri/recomandări pentru îmbunătățirea sportlocal.ro va primi banner timp de 30 de zile pe sportlocal.ro și interviu și banner timp de 30 de zile pe chinezu.ei. Știu că nu e mult, dar deocamdată atât se poate :)

Vă mulțumesc de pe acum pentru participare :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

20 thoughts on “Ofer banner și interviu pentru cel mai bun review”

  1. Felicitari si la cat mai multi ani de acum inainte in online, ti-am mai zis, am multe de invatat de la tine si inca de la inceput te-am luat ca model de referinta, sper ca in viitor sa te egalez sau cine stie ,Doamne ajuta, intr-o zi sa spun ma am ajuns sa fiu mai tare decat Chinezu :))

  2. Pingback: Un mic review, dar mic de tot! | Blog din vârf de nori

  3. stimabililor, e liber sa prestati unde vreti voi, acilea in comenturi, pe blogurile voastre, [e facebook sau prin scrisori pe adresa redactiei :))
    cu mega multumiri ca va aratati interesati :)
    sa stiti ca o sa ma ajute mult sa ma limpezesc la neuronul meu stingher :)

  4. Pingback: Nu ma pot abtine… | Lenesu's Blog

  5. Pingback: Un cuvant despre sportul local - RiviOnze.com | Fotbal Blog de Alex Pircalaboiu

  6. Pingback: Cum a câștigat Bloghita un banner și un interviu pe chinezu | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)