Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Voi sunteți specialiști în marketing, băăăăă?

De obicei nu bag de astea, pe care lumea le consideră din gașca lui funny si atât. Adică, știu, e mai ușor să bagi o poză sau un film și să zici că ești blogger. Cam cum fac io acuma :D Dar, serios acuma, cum să nu te minunezi admirabil de o asemenea inițiativă de marketing personal care îți face neuronul să se încrețească a uimire? :D

Menționez, ca să mai scriu ceva și să fiu ceva mai tehnic :D, faptul că ce vedeți mai jos este un flyer home-made chair de către autorul produsului pe care se vinde singur el însușiși punându-l direct în mâna lu’ fetele prin parcuri :D

11 comentarii la “Voi sunteți specialiști în marketing, băăăăă?

 1. Mihai Reply

  Check this out :)) http://scurt.eu/6r ( duce catre o cautare google )

 2. Stefan Murgeanu Reply

  “punându-l direct în mâna lu’ fetele prin parcuri :D”

  si ti-a dat si tie unul? :)))))))

 3. Cristiana Reply

  Intervin si eu cu o mentiune, sa stiti ca nu-i de saga cu strategia asta de marketing personal: e pe termen lung si cu target extins. Se deruleaza de cateva luni in tot Bucurestiul, eu m-am intalnit cu biletelul asta prin vara, in Militari :)

 4. Gyerko Szabolcs- Laszlo Reply

  Interesanta idee, numai sa poate selecta mai apoi…..

 5. Vlad Reply

  cred ca e acelasi baiat cu “perversa ca pe targu ocna” care tinde sa devina personaj colectiv in romania

 6. Adi Zăbavă Reply

  Erau doua gagici in RATB azi care au primit si ele biletelul asta. Stiu asta pentru ca una dintre ele i la citit unei prietene la telefon si am auzit to :)) . Din pacate era revoltata pentru ca gagiu’ nu i-a raspuns la telefon toate ziua :))

 7. vlad Reply

  tare ;;)

 8. Andru Reply

  :)) Si eu am primit biletul la Titan. O prietena la Crangasi si am mai auzit pe cineva ca la Dristor. Baiatul e perseverent: a aparut si la tv si sa vezi ce cuceritor este pe hi5 daca il cauti dupa id… asta daca n-ai ce face la munca si vrei sa te amuzi cu echipa.

 9. lucianB Reply

  pe cat e de bizar pe atat e de nostim. sper sa isi gaseasca jumatatea :D apoi sa faca amandoi fluturase in care sa ne spuna ca sunt in cautarea unui cuplu =))

 10. Serginho Reply

  se lanseaza usor, usor. Imediat ai sa vezi panouri publicitare, ai sa-l vezi pe youtube si daca a ajuns pe youtube, clar vezi si la PRO TV si il auzi la radio. Atunci sa nu mai zici ca nu e specialist. :))

 11. acuvio Reply

  Probabil este vorba de un ecologist, astfel a salvat un copac!
  Păcat dacă nu credeţi că-ţi poţi exprima opinia şi printr-o imagine mai ales dacă este din gaşca funny. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.