Voi sunteți specialiști în marketing, băăăăă?

De obicei nu bag de astea, pe care lumea le consideră din gașca lui funny si atât. Adică, știu, e mai ușor să bagi o poză sau un film și să zici că ești blogger. Cam cum fac io acuma :D Dar, serios acuma, cum să nu te minunezi admirabil de o asemenea inițiativă de marketing personal care îți face neuronul să se încrețească a uimire? :D

Menționez, ca să mai scriu ceva și să fiu ceva mai tehnic :D, faptul că ce vedeți mai jos este un flyer home-made chair de către autorul produsului pe care se vinde singur el însușiși punându-l direct în mâna lu’ fetele prin parcuri :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “Voi sunteți specialiști în marketing, băăăăă?”

  1. Intervin si eu cu o mentiune, sa stiti ca nu-i de saga cu strategia asta de marketing personal: e pe termen lung si cu target extins. Se deruleaza de cateva luni in tot Bucurestiul, eu m-am intalnit cu biletelul asta prin vara, in Militari :)

  2. Erau doua gagici in RATB azi care au primit si ele biletelul asta. Stiu asta pentru ca una dintre ele i la citit unei prietene la telefon si am auzit to :)) . Din pacate era revoltata pentru ca gagiu’ nu i-a raspuns la telefon toate ziua :))

  3. :)) Si eu am primit biletul la Titan. O prietena la Crangasi si am mai auzit pe cineva ca la Dristor. Baiatul e perseverent: a aparut si la tv si sa vezi ce cuceritor este pe hi5 daca il cauti dupa id… asta daca n-ai ce face la munca si vrei sa te amuzi cu echipa.

  4. se lanseaza usor, usor. Imediat ai sa vezi panouri publicitare, ai sa-l vezi pe youtube si daca a ajuns pe youtube, clar vezi si la PRO TV si il auzi la radio. Atunci sa nu mai zici ca nu e specialist. :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.