Linkurile zilei de astăzi. Părerea mea, fireşte

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Roxana îmi aduce aminte, iar eu zâmbesc cu gura până la urechi şi oftez cu drag în acelaşi timp :), de Bruges, un oraş care mi-a intrat intempestiv în suflet şi o să rămână acolo forever :)

Lecţii de chitară. Îmi aduc aminte de vremurile tinereţii mele, când, tânăr chitarist fiind, sărbătoream la maximum momentul în care găseam nişte copii xerox, jerpelite şi frecate de zeci de mâini, cu nişte lecţii de chitară din care să mai învăţ câte ceva. Generaţiile de acum au alte orizonturi deschise, ca să zic aşa :)

Răzvan Pascu are un blog de business şi travel, cum singur şi l-a intitulat. Pe mine m-a prins, recunosc, cu faza de travel :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Linkurile zilei de astăzi. Părerea mea, fireşte”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)