0 comentarii la “Numai mie mi se pare că sună ca dracu?

 1. Adrian SM Răspunde

  E print facut la apelu bocancilor….

 2. Lucia Verona Răspunde

  Duda. Prinţul Duda.
  În afară de contradicţiile pe care le-ai menţionat, alteţa sa mai are probleme cu logica şi cu gramatica.

 3. son of alerik Răspunde

  Haideti sa fim seriosi: cu tot respectul pentru Monarhie (pe care dealtfel nu sunt sigur ca il merita), principele Duda se numeste astfel numai pentru ca a fost inspirat sa faca o principesa sa se indragosteasca de el. Totusi, calitatea de principe presupune si multe alte elemente…si nicidecum o studii de film si teatru!

 4. kingquizz Răspunde

  Incearca si el marea cu degetul – problema e ca s-ar putea sa se friga. Dar le-am retrocedat destule ca sa nu mai aiba grija la portofel. :)

 5. vicolmariana Răspunde

  …alteta sa DUDA, candidadura lui la presedintie si implicarea relicvelor monarhiei in politica mi se par niste glume proaste. Nu au nici o sansa. Daca ar ramine la stadiul de „personaje istorice” si daca ar face mai multe in plan social, ar primi mai mult respect si consideratie din partea noastra. Adevarata noblete se manifesta prin fapte si nu asteapta recompense.
  Daca reprezentantii familiei regale nu ar fi atit de intersati sa isi recupereze averile, ar fi priviti cu condescendenta, ca niste personaje desuete. Altfel, vor fi vazuti ca o alta haita de sacali..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: