Numai mie mi se pare că sună ca dracu?

Un prinţ. Pe nume Duda. Candidează. Pentru preşedinţie. Funcţia supremă în stat. Într-o republică parlamentară. Şi vorbeşte despre inhibarea democraţiei.

Ooooooooooo, prea multe contradicţii pentru o biată minte de chinezu…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Numai mie mi se pare că sună ca dracu?”

  1. Haideti sa fim seriosi: cu tot respectul pentru Monarhie (pe care dealtfel nu sunt sigur ca il merita), principele Duda se numeste astfel numai pentru ca a fost inspirat sa faca o principesa sa se indragosteasca de el. Totusi, calitatea de principe presupune si multe alte elemente…si nicidecum o studii de film si teatru!

  2. …alteta sa DUDA, candidadura lui la presedintie si implicarea relicvelor monarhiei in politica mi se par niste glume proaste. Nu au nici o sansa. Daca ar ramine la stadiul de „personaje istorice” si daca ar face mai multe in plan social, ar primi mai mult respect si consideratie din partea noastra. Adevarata noblete se manifesta prin fapte si nu asteapta recompense.
    Daca reprezentantii familiei regale nu ar fi atit de intersati sa isi recupereze averile, ar fi priviti cu condescendenta, ca niste personaje desuete. Altfel, vor fi vazuti ca o alta haita de sacali..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)