Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Cât ține bisexualitatea la Dragoș Bucurenci?

Later edit 1: Când am scris prima dată acest post, am zis că nu zic și anul în care a scris Dragoș postarea de la care a plecat așa-zisa știre, căci, mă scuzați, am vrut să văd dacă se prinde cineva că era din anul 2008!!!!! Dar cum însuși Dragoș a intrat și a făcut această precizare, nu îmi rămâne decât să mă minunez, pe față de data asta, de ce presă tembeloidă avem.

Later edit 2: Schema e așa: un ziar (mă rog…) scrie despre bisexualitatea lui Dragoș bazându-se pe o postare apărută pe blog acum 2 ani (Jesus fucking Christ…), iar restul presei o preia de bună, mulți fără măcar să precizeze sursa, și uite cum a ieșit un mare căcat, viscolit de o presă și mai de căcat.

Ieri, uitându-mă prin statisticile din admin, văd cu mirare că multă lume ajunge pe blogul meu căutând ”Dragoș Bucurenci”. Cum știrile mondene și de vedete, sau cum vreți să le ziceți, nu au nici cea mai mică legătură cu mine, habar nu aveam de declarația lui, care a făcut furori (era să scriu furouri, dar ați fi zis că e totalmente deplasat :D).

Adicătelea presa a intrat în isterie cum că Dragoș a recunoscut că e bisexual. Adică o publicație a zis că Bucurenci a zis că e bi și o grămadă de alte alea publicații (în cazul unora, îmi cer scuze sincer că le spun așa) au luat-o din zbor, precum un guvid ia în gură orice și au morfolit-o de-au blegit-o. De știre zic.

Ce știre, băi guvizilor? Dragoș a scris pe blogul lui despre asta în 28 mai (deci acum 3 luni și…, fi-ne-ar actualitatea să ne fie), într-un context mai ciudat, ca să zic așa. Citiți și vă prindeți voi de ce zic asta. Dar și dacă ar fi declarat negru pe alb (cum ar veni) ”sunt bisexual” și o făcea în 28 mai, astăzi este, totuși, 26 august. Da’ ce pe fază sunteți, să moară CNNul de ciudă, nu alta…

Apropo, poate îmi dă și mie cineva un link către o declarație mai proaspătă a lui Dragoș Bucurenci pe tema asta, dar să fie una cât de cât în garanție, nu de când încă mai purtam pulovere pe gât. Așa, ca să mă faceți de telecomandă și să ziceți că sunt zevzec. Merci.

Cât despre orientarea sexuală a lui Bucurenci, mi se rupe, zău, dacă îmi permiteți. Ceea ce vă urez și vouă. E dreptul lui să fie uni, bi, cvinti, infiniti și de câte ori vrea, fără ca guvizii să i se uite în chiloți.

12 comentarii la “Cât ține bisexualitatea la Dragoș Bucurenci?

 1. bucurenci Reply

  nu acum 3 luni, ci acum aproape 3 ani… 28 mai 2008 :))))

 2. chinezu Reply

  @bucurenci
  aaaaaaaaaaaa, mi-ai stricat jucaria :))
  ca nu am precizat si anul tocmai in dorinta sa vad daca cei care o sa vina sa ma injure o sa isi dea seama :))))))))))))))
  oricum e de senzatie ce guvizi avem, de senzatie…

 3. bucurenci Reply

  uf, iarta-ma, n-am vazut puncte-punctele :) mi-era ca ai şi tu orbu jurnaliştilor. de unde se vede încă o dată că doi ochi de blogger sunt mai buni decât zeci de redacţii de ştiri. lăsaţi aşa…

 4. andreic Reply

  Au si ei nevoie de stiri si atunci se agata de orice. Ca multi sunt platiti la material. Si de asta tot dau “exclusivitati” unii de la altii.

 5. Shmen Reply

  E bine ca vine traficul.

 6. the_Anne-Marie Reply

  “Băi, guvidule” e noul “Băi, bizonule!” :)

 7. irina fumarel Reply

  acum 3 ani?????????????? au doamneeeeeeeeeeee :-s

 8. gaga Reply

  bine, bine, da’ pan’ la urma e sau nu e ? ca ma enerveaza chestiile astea in coada de peste.

 9. polimedia.us/fain/
 10. alexandru petria Reply

  Ce te miri, frate Chinez….~

 11. lena Reply

  domnu cu cohi mici si prietenosi aka chinezu, adica statement+urile astea trebuiesc reinnoite ca autorizatiile sau permisele sau certificatele de sanatate? o singura data daca o spui raspicat nu ajunge?

 12. dojo Reply

  Bre, la cat de bine arata copilul asta, ar trebui sa fie multi-sexual, sa faca “treburi” cu 100 deodata, ca s-ar gasi doritori :D

  Sa fie sanatos si sa gaseasca mereu pe cineva in patul lui. Asta ne intereseaza acum? Asta e stire? Si daca era declaratia data azi-dimineata, SA FIM SERIOSI. Asta e preocuparea presei noastre? Si se mai mira cand ii facem idioti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.