Cât ține bisexualitatea la Dragoș Bucurenci?

Later edit 1: Când am scris prima dată acest post, am zis că nu zic și anul în care a scris Dragoș postarea de la care a plecat așa-zisa știre, căci, mă scuzați, am vrut să văd dacă se prinde cineva că era din anul 2008!!!!! Dar cum însuși Dragoș a intrat și a făcut această precizare, nu îmi rămâne decât să mă minunez, pe față de data asta, de ce presă tembeloidă avem.

Later edit 2: Schema e așa: un ziar (mă rog…) scrie despre bisexualitatea lui Dragoș bazându-se pe o postare apărută pe blog acum 2 ani (Jesus fucking Christ…), iar restul presei o preia de bună, mulți fără măcar să precizeze sursa, și uite cum a ieșit un mare căcat, viscolit de o presă și mai de căcat.

Ieri, uitându-mă prin statisticile din admin, văd cu mirare că multă lume ajunge pe blogul meu căutând ”Dragoș Bucurenci”. Cum știrile mondene și de vedete, sau cum vreți să le ziceți, nu au nici cea mai mică legătură cu mine, habar nu aveam de declarația lui, care a făcut furori (era să scriu furouri, dar ați fi zis că e totalmente deplasat :D).

Adicătelea presa a intrat în isterie cum că Dragoș a recunoscut că e bisexual. Adică o publicație a zis că Bucurenci a zis că e bi și o grămadă de alte alea publicații (în cazul unora, îmi cer scuze sincer că le spun așa) au luat-o din zbor, precum un guvid ia în gură orice și au morfolit-o de-au blegit-o. De știre zic.

Ce știre, băi guvizilor? Dragoș a scris pe blogul lui despre asta în 28 mai (deci acum 3 luni și…, fi-ne-ar actualitatea să ne fie), într-un context mai ciudat, ca să zic așa. Citiți și vă prindeți voi de ce zic asta. Dar și dacă ar fi declarat negru pe alb (cum ar veni) ”sunt bisexual” și o făcea în 28 mai, astăzi este, totuși, 26 august. Da’ ce pe fază sunteți, să moară CNNul de ciudă, nu alta…

Apropo, poate îmi dă și mie cineva un link către o declarație mai proaspătă a lui Dragoș Bucurenci pe tema asta, dar să fie una cât de cât în garanție, nu de când încă mai purtam pulovere pe gât. Așa, ca să mă faceți de telecomandă și să ziceți că sunt zevzec. Merci.

Cât despre orientarea sexuală a lui Bucurenci, mi se rupe, zău, dacă îmi permiteți. Ceea ce vă urez și vouă. E dreptul lui să fie uni, bi, cvinti, infiniti și de câte ori vrea, fără ca guvizii să i se uite în chiloți.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

12 thoughts on “Cât ține bisexualitatea la Dragoș Bucurenci?”

 1. @bucurenci
  aaaaaaaaaaaa, mi-ai stricat jucaria :))
  ca nu am precizat si anul tocmai in dorinta sa vad daca cei care o sa vina sa ma injure o sa isi dea seama :))))))))))))))
  oricum e de senzatie ce guvizi avem, de senzatie…

 2. uf, iarta-ma, n-am vazut puncte-punctele :) mi-era ca ai şi tu orbu jurnaliştilor. de unde se vede încă o dată că doi ochi de blogger sunt mai buni decât zeci de redacţii de ştiri. lăsaţi aşa…

 3. Pingback: polimedia.us/fain/

 4. domnu cu cohi mici si prietenosi aka chinezu, adica statement+urile astea trebuiesc reinnoite ca autorizatiile sau permisele sau certificatele de sanatate? o singura data daca o spui raspicat nu ajunge?

 5. Bre, la cat de bine arata copilul asta, ar trebui sa fie multi-sexual, sa faca „treburi” cu 100 deodata, ca s-ar gasi doritori :D

  Sa fie sanatos si sa gaseasca mereu pe cineva in patul lui. Asta ne intereseaza acum? Asta e stire? Si daca era declaratia data azi-dimineata, SA FIM SERIOSI. Asta e preocuparea presei noastre? Si se mai mira cand ii facem idioti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.