Bloggerii încep să câștige războiul credibilității

”Important este ca dupa ce Chinezu a scris pe blog despre acest incident, a fost preluat de realitatea.net, frumos, cu citarea numelui complet si a blogului, ca la manualul de jurnalism.

Azi, o alta surpriza placuta in presa. Chinezu a mai scris un post pe blog, sub forma unei scrisori deschise, in care solicita niste lamuriri din partea purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, cu privire la incident. Iar baietii de la Hotnews au preluat si ei, intr-o stire, un fragment din postarea respectiva, din nou, cu mentionarea sursei. Mi-a crescut inima. :-)
Restul la Inozza, a cărei postare, recunosc cu umilă simțire de bine, m-a cam uns la suflet :) Îmi veți ierta, așadar, lauda de sine, care, măcar de data asta, chiar miroase a bine :))

4 comentarii la “Bloggerii încep să câștige războiul credibilității

 1. Cata Răspunde

  Ma intreb daca Realitatea nu a facut asta doar pentru ca e Piticu acolo (e doar o supozitie), ca altfel nu prea suspectez institutiile de presa de corectitudine. Oricum, e un pas inainte, orice s-ar spune :)

 2. chinezu Răspunde

  @Cata
  si io il banui pe Piticu de neste treburi :))
  dar la Hotnews nu am nici o explicatie, asa ca trebuie sa fie intrarea in normalitate :)

 3. Cata Răspunde

  @chinezu: se duce tara asta de rapa, nici in presa nu mai ai incredere sa furgaseasca un material :)))

 4. Semanticus Răspunde

  Nu stiu daca cea mai importanta batalie pe care trebuie sa o castige un blogaar este cea de credibilitate la concurenta cu presa. Mare atentie dragi blogari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: