Bloggerii încep să câștige războiul credibilității

”Important este ca dupa ce Chinezu a scris pe blog despre acest incident, a fost preluat de realitatea.net, frumos, cu citarea numelui complet si a blogului, ca la manualul de jurnalism.

Azi, o alta surpriza placuta in presa. Chinezu a mai scris un post pe blog, sub forma unei scrisori deschise, in care solicita niste lamuriri din partea purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, cu privire la incident. Iar baietii de la Hotnews au preluat si ei, intr-o stire, un fragment din postarea respectiva, din nou, cu mentionarea sursei. Mi-a crescut inima. :-)
Restul la Inozza, a cărei postare, recunosc cu umilă simțire de bine, m-a cam uns la suflet :) Îmi veți ierta, așadar, lauda de sine, care, măcar de data asta, chiar miroase a bine :))
Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Bloggerii încep să câștige războiul credibilității”

  1. Ma intreb daca Realitatea nu a facut asta doar pentru ca e Piticu acolo (e doar o supozitie), ca altfel nu prea suspectez institutiile de presa de corectitudine. Oricum, e un pas inainte, orice s-ar spune :)

  2. Nu stiu daca cea mai importanta batalie pe care trebuie sa o castige un blogaar este cea de credibilitate la concurenta cu presa. Mare atentie dragi blogari.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)