Cum??? Fac reclamă la niște siteuri fără să fiu plătit? Vaaaai…

Din ciclul ”dacă ne strîng chiloții, dăm vina pe maieu”, așa pățesc io mai nou, adică de când am decis să scriu despre siteuri sau despre bloguri destul de des, pe criterii pe care, trust me, nici măcar eu nu le înțeleg deplin :D. Adică se mai trezește câte unul care, cu aerul ăla dă șmecher dă cartier dă blocuri, îmi face cu ochiul și zice ”ia zi, cât ai luat că ai scris de ăia? haide, bre, că nu spun la nimeni”.

Fac precizarea, încă o dată, căci, deh, repetiția a e mama bloggorum în cazul unora, că scriu despre bloguri, siteuri și inițiative online și offline pentru că așa vrea mușchiul meu și în afara oricăror relații contractuale. Mai mult, repet, de fiecare dată când o să bag reclamă (banner sau advertorial sau whatever) aici pe chinezu.eu o să anunț clar și răspicat. Pentru că așa mi se pare fair.

Acestea fiind spuse, hai să vă dau 3 linkuri, care mi se par interesante pentru părinți și pentru copii.

Am văzut faza asta cu Tabăra medievală pe un afiș de pe geamul bibliotecii nu mai țin minte cum se numea de pe strada Duca, de pe lângă gară. Siteul nu e nu știu ce minunăție, dar ideea mi se pare mișto.

Tabăra de tenis. Foarte, foarte mișto ideea. Altceva în afară de asta, chiar nu mai am ce zice :) A, încă ceva, am auzit de site pe FaceBook.

Asta cu Asociația Club Sportiv Stesial București este cea mai tare. Adică în veci pururi amin nu țineam mine o asemenea denumire de asociație, dar am văzut pe o mașină în trafic domeniul sportcopii.com, pe care, evidamont, l-am ținut minte instant :D Îmi place tare mult ideea de cursuri de scrimă pentru copii.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Cum??? Fac reclamă la niște siteuri fără să fiu plătit? Vaaaai…”

  1. Chiar aseara ne uitam si noi la Tabara Medievala si ne intrebam cum o fi… ideea este intr-adevar foarte faina, mi-ar placea sa aflu ceva mai multe de la cei care au fost…

  2. Chiar e super tare tabara medievala. Eu am fost intr-o singura tabara, acu multi ani. :P Era una de engleza, dar s-a nimerit an cu inundatii si daca la inceput m-am distrat grozav, in ultimele zile am crezut ca ajung acasa inotand.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.