20.07.2017

Cum??? Fac reclamă la niște siteuri fără să fiu plătit? Vaaaai…

Din ciclul ”dacă ne strîng chiloții, dăm vina pe maieu”, așa pățesc io mai nou, adică de când am decis să scriu despre siteuri sau despre bloguri destul de des, pe criterii pe care, trust me, nici măcar eu nu le înțeleg deplin :D. Adică se mai trezește câte unul care, cu aerul ăla dă șmecher dă cartier dă blocuri, îmi face cu ochiul și zice ”ia zi, cât ai luat că ai scris de ăia? haide, bre, că nu spun la nimeni”.

Fac precizarea, încă o dată, căci, deh, repetiția a e mama bloggorum în cazul unora, că scriu despre bloguri, siteuri și inițiative online și offline pentru că așa vrea mușchiul meu și în afara oricăror relații contractuale. Mai mult, repet, de fiecare dată când o să bag reclamă (banner sau advertorial sau whatever) aici pe chinezu.eu o să anunț clar și răspicat. Pentru că așa mi se pare fair.

Acestea fiind spuse, hai să vă dau 3 linkuri, care mi se par interesante pentru părinți și pentru copii.

Am văzut faza asta cu Tabăra medievală pe un afiș de pe geamul bibliotecii nu mai țin minte cum se numea de pe strada Duca, de pe lângă gară. Siteul nu e nu știu ce minunăție, dar ideea mi se pare mișto.

Tabăra de tenis. Foarte, foarte mișto ideea. Altceva în afară de asta, chiar nu mai am ce zice :) A, încă ceva, am auzit de site pe FaceBook.

Asta cu Asociația Club Sportiv Stesial București este cea mai tare. Adică în veci pururi amin nu țineam mine o asemenea denumire de asociație, dar am văzut pe o mașină în trafic domeniul sportcopii.com, pe care, evidamont, l-am ținut minte instant :D Îmi place tare mult ideea de cursuri de scrimă pentru copii.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Ziceți că știe băiatul ăsta să facă poze?

Ia să vă văd ce sfaturi aveți pentru un blog nou, de nișă

7 comentarii

 1. RoxanaFarca
  joi, 12 august 2010, 09:02

  Chiar aseara ne uitam si noi la Tabara Medievala si ne intrebam cum o fi… ideea este intr-adevar foarte faina, mi-ar placea sa aflu ceva mai multe de la cei care au fost…

  Răspunde
 2. Mihai Pintilie
  joi, 12 august 2010, 10:00

  Mai tata, nu mai face reclama gratis ca iti scade pretul dup-aia..

  Răspunde
 3. chinezu
  joi, 12 august 2010, 10:44

  eh, cum ma stii, sunt pacatos si nu ma schimb din fire, asa ca o sa pacatuiesc in acest sens in continuare :D

  Răspunde
 4. MC
  joi, 12 august 2010, 12:12

  Chiar e super tare tabara medievala. Eu am fost intr-o singura tabara, acu multi ani. :P Era una de engleza, dar s-a nimerit an cu inundatii si daca la inceput m-am distrat grozav, in ultimele zile am crezut ca ajung acasa inotand.

  Răspunde
 5. Gabriela
  vineri, 13 august 2010, 10:17

  Foarte interesanta este si initiativa Clubului de scrima Spada Bucuresti, care a dezvoltat Scoala de Muschetari site-ul dedicat acestui program fiind http://www.scrima.copii.ro

  Răspunde
 6. Gabriela
  vineri, 13 august 2010, 10:18

  Foarte interesanta este si initiativa Clubului de scrima Spada Bucuresti, care a dezvoltat Scoala de Muschetari site-ul dedicat acestui program fiind http://www.scrima-copii.ro

  Răspunde
 7. VirtualKid
  sâmbătă, 14 august 2010, 14:07

  Poate vrei sa promovezi si un blog de copil care are … „BIG GUN”.

  Cand se face balonul mare, iti dam inapoi!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *