Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Premii pentru jurnaliștii care combat sărăcia

Mie îmi place ideea asta a Comisiei Europene. Hai să vă explic, pe puncte și pe repede înainte, de ce. Pentru început vă spun că e ditai stufosul concurs, în care premiile naționale sunt de 800 de euro și cele europene de 4.500, 3000 și 2.000.

1. Oricum și Comisia Europeană, ca orice institut mega-ultra-birocratic care se respectă, cheltuie bani în prostie și pe te miri ce prostii. Așa că e bine că se mai gândesc și să mai facă și competiții de astea, în care, de bine de rău, tot mai iese ceva bine din toată afacerea.

2. De obicei, printre jurnalisti, caimacul îl iau ăia de sunt vizibili și guralivi și care luptă împotriva sărăciei cam cum lupt eu împotriva calviției la nutrii. Cu toate păcatele sale, Comisia Europeană are alte criterii de assessment decât pilele și brambureala carpato-danubiano-pontică, așa că, sper cel puțin, o să fie recunoscuți la acest nivel și jurnaliștii care merită.

3. Feel free să completați voi în comentarii sau, de ce nu, pe blogurile voastre (căci mă gândesc că dacă publicați și voi informația despre concurs ar afla mai multă lume de el) motivele pentru care vă place sau nu acest concurs.

Un comentariu la “Premii pentru jurnaliștii care combat sărăcia

  1. health Reply

    cat de curand nu o mai aibe de unde sa dea premii pentru toate prostiile nici comisia asta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.