Premii pentru jurnaliștii care combat sărăcia

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Mie îmi place ideea asta a Comisiei Europene. Hai să vă explic, pe puncte și pe repede înainte, de ce. Pentru început vă spun că e ditai stufosul concurs, în care premiile naționale sunt de 800 de euro și cele europene de 4.500, 3000 și 2.000.

1. Oricum și Comisia Europeană, ca orice institut mega-ultra-birocratic care se respectă, cheltuie bani în prostie și pe te miri ce prostii. Așa că e bine că se mai gândesc și să mai facă și competiții de astea, în care, de bine de rău, tot mai iese ceva bine din toată afacerea.

2. De obicei, printre jurnalisti, caimacul îl iau ăia de sunt vizibili și guralivi și care luptă împotriva sărăciei cam cum lupt eu împotriva calviției la nutrii. Cu toate păcatele sale, Comisia Europeană are alte criterii de assessment decât pilele și brambureala carpato-danubiano-pontică, așa că, sper cel puțin, o să fie recunoscuți la acest nivel și jurnaliștii care merită.

3. Feel free să completați voi în comentarii sau, de ce nu, pe blogurile voastre (căci mă gândesc că dacă publicați și voi informația despre concurs ar afla mai multă lume de el) motivele pentru care vă place sau nu acest concurs.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Premii pentru jurnaliștii care combat sărăcia”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)