Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

O să mă scuzați dacă susțin printul, da?

Later edit: Dovada irefutabilă că mi-am luat treaba în serios :D

Cum să vă spun eu că e la mine chestiunea asta cu online versus print… E cam ca și cu Steaua și cu Dinamo. Când joacă una împotriva celeilalte, normal că sunt stelist 100% :D Dar când fiecare are meci cu echipe străine țin categoric și cu Steaua, dar și cu Dinamo. Capisci? :D

Nu am de gând să abordez și eu aici la mine atât de discutata chestiune cu online versus print. S-au spus atât de multe despre ea și de atât de multă lume încât ar fi ca și cum aș reîncălzi o ciorbă pe care toată lumea o vede într-un meniu, vorbește despre ea, dar nu o mai comandă nimeni. Așa că prefer să vă povestesc pe scurt despre un proiect chiar mișto în care o să fiu implicat timp de 2 zile și care face parte dintr-o campanie de susținere a printului.

Revista BIZ, al cărui mândru colaborator cu 2 pagini despre rugby în fiecare număr sunt :D, a avut inedita idee de a realiza următorul număr live and acoustic, cum ar veni, la Băneasa Shopping Center, în văzul tuturor, și în doar 48 de ore. Va fi o mega forfotă acolo, vă dați seama, căci o muncă de 2 săptămâni va fi făcută în doar 48 de ore :D

O să stau și eu pe acolo astăzi cam toată ziua. Așa că dacă vreți să vedeți latura jurnalistică din mine, vă aștept cu drag să vedeți cum ard manganul pe acolo :))

7 comentarii la “O să mă scuzați dacă susțin printul, da?

 1. globber Reply

  eu unu :P dap … nu am nimica cu printul :))

  bafta

 2. Shmen Reply

  Imi place tare ideea ..

 3. Mihai Pintilie Reply

  Bre, da’ cum ati putut suporta toata galagia aia din complex?

 4. Sabau George Reply

  Serios cu galgia aia e cam greu sa concentrezi :))

 5. chinezu Reply

  nu a fost nu stiu ce galagie :)
  oricum eu am facut interviul pe teresa afara la Starbucks, unde era liniste :)

 6. co Reply

  o da tastezi nu gluma..;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.