Foarte tare mă bucur când îi ajut pe alții să câștige!

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ce aș  putea să mai spun altceva decât că mi-a crescut ficatul când Răzvan mi-a spus că eu sunt ”vinovatul” că a câștigat un Volkswagen Golf VI nou nouț? :D Decât, desigur, să vă spun că aș vrea să mă mai considerați încă mulți alții la fel de ”vinovat” și cu alte ocazii :))

Răzvane, tată, să îl stăpânești sănătos și să știi că fac tot posibilul să fiu și eu de față când primești mașina!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “Foarte tare mă bucur când îi ajut pe alții să câștige!”

  1. Probabil dovada suprema pentru toti necredinciosii ar fi o poza cu tine, cu baiatul care a castigat, actele masinii si arborele lui genealogic sa vada lumea ca nu e ruda cu organizatorii. Pana la urma, daca exista posibilitatea sa castigi o masinuta care costa o caciula de bani (pentru un om normal din Romania) atunci foarte bine. Unii nu reusesc sa stranga de o masina toata viata si o sa aiba noroc porcesc pe un site de acest gen sa o cumpere cu echivalentul unei shaorma! :)

    Daca poti sa profiti de ceva, profita!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)