Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Mi se pare mie sau ce dracului, dar parcă în afară de canalele Discovery nu prea ai la ce te uita

Îmi veţi spune că, orişicât, există un moment în existenţă omului când îi vine o anumită vârstă, la care moment Stella Artois nu mai are acelaşi gust, în care Pink Cream 69 nu mai par atât de săltăreţi şi în care un derby planetar precum Dinamo cu Rapid şi-a pierdut orice valoare de consistenţă pur sportivă.

Puteţi zice toate astea de mai sus. Dar io tot la faza din titlu rămân. Mi se pare mie sau ce dracului, dar parcă în afară de canalele Discovery nu prea ai la ce te uita…

4 comentarii la “Mi se pare mie sau ce dracului, dar parcă în afară de canalele Discovery nu prea ai la ce te uita

 1. Darius cel Tulbure Reply

  De acord, de multe ori ajung să mă uit la documentare. Dacă nu Discovery, atunci Animal Planet iară dacă nu Animal Planet, National Geographic… Cât despre Stella… am făcut comparaţie cu cea produsă în Belgia – două beri diferite. Le-am scris celor din Belgia şi ghici – li se rupe. Lasă dracu’ că bea românu.

 2. Radul Reply

  Mai ai si Eurosport. Uite, eu de cand am plecat din Romania plang in fiecare iarna ca nu am Eurosport ca sa servesc si eu niste sarituri cu schiurile sau un biatlon. Iar vara plang dupa Moto si raliuri. Eh. :-<

 3. dan Reply

  si AXN sci-fi merita – dar cum nu are legatura cu realitatea prezenta…

 4. C-O Reply

  desene animate ai incercat? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.