Stimate domnule preşedinte, bă Băsescule, îţi mulţumim că nu ne consideri neşte proşti

Later edit: GENIAL!!! Mircea Băsescu la Antena 3 în direct. Zice: Firma nu are legătură cu armamentul, ci cu organizarea de expoziţii; firma se numeşte Exhibition Aircraft Defense and Security :))))))))))))))))))))))))))). Mai mult, într-un dialog cu Moise Guran, acelaşi Mircea zis şi Băsescu zice: Cine vă credeţi, domnu Guran? În ţara asta fiecare face ce vrea! Deci, cum să nu iubeşti familia Băsescu?

După cum presupun toată suflarea mioritică ştie până când scriu şi eu aceste mizere rânduri, celebrul frate Mircea al şi mai celebrului Traian a fost dat în gât că are o firmă care se ocupă, ce miştoooo, de una alta cu armament. Cum faza cu lipeala de NATO înseamnă nişte miliarde de euro cheltuite din bugetul României pentru înarmare, vă daţi seama că indiferent cât picură din afacerea asta pentru fratele Mircea, tot se cheamă mega-afacere.

Buuuun. Numai că Traian, în prezidenţialitatea lui semi-funcţională, dă astăzi un comunicat devastator pe care vă invit să îl parcurgem împreună, eu, în nimicnicia mea funcţională, traducând pe limbă chinezărească nişte chestiuni care mă gâdilă la bunul simţ al nesimţirii mele.

Pas 1. Preşedintele Traian Băsescu regretă că un membru al familiei sale este acţionar al unei firme cu activităţi legate de domeniul militar.
Tradus: Să îmi bag io epoletul în ei de ziarişti şi în voi de poporani că nu îmi daţi pace să mănâncă şi gura mea de preşedinte o pâine.

Pas. 2. Preşedintele a primit asigurări că firma nu a fost implicată în contracte cu produse militare.
Tradus: Bă, Mircea, vacă proastă ce eşti, io aşa te-am învăţat, să te laşi prins ca bou la montat? Marş la fabrica de îngheţată şi învârte în lapte, fă ceva pe acolo!

Pas 3. De asemenea, Preşedintele i-a solicitat domnului Mircea Băsescu să renunţe imediat la calitatea de acţionar în respectiva firmă.
Tradus: Băăăă, Mircea, n-ai plecat încă???

Pas 4. Şeful statului mulţumeşte mass media pentru semnalarea acestui caz şi regretă situaţia creată.
Tradus: Dacă nu mă prindeau ăştia, făceam din afacerea cu armamentul câteva sute de milioane şi zău, gâl-gâl, pe onoare mea, gâl-gâl, cumpăram tot jegul ăsta de presă din România.

End of transmission…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Stimate domnule preşedinte, bă Băsescule, îţi mulţumim că nu ne consideri neşte proşti”

  1. Afacerile dubiosae ale lui Mircea Basescu au fost mereu acoperite de un nou scandal care sa ne distraga atentia. Ne meritam soarta daca in continuare ii oferim acestui slujitor al conflictului de interese un nou mandat. Este jenant….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)