(Pseudo)scrisoare (pseudo) deschisă pentru tovarăşa Daniela Popa, preşedintele PUR, ăăăă PC…

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

15.07.2008

Cum sentimentul meu de stânga se pupă, de multe ori, cu tot felul de sentimente din sânul, rândul, mijlocul şi lateralele poporului, îmi asum înălţătoarea misiune de a posta aici pe blog la je un mesaj adresat doameni Popa de către un domn profesor. Menţionez înflăcărat că ce veţi citit mai jos a venit sub forma populară a unui comentariu la un post relativ străvechi de aici pe blog la je…

“Doamna Daniela Popa,

Am posibilitatea sa ajut PC ( implicit PSD – cu care am votat constant) hotarator in alegerile parlamentare.
Am experimentat in alegerile din 2004 o modalitate de atragere a electoratului nedecis – modalitate care se adreseaza alegatorilor rational-conformisti dar si celor religiosi, indiferent de religie, in maniera in care un candidat PNG fara sanse, a invins unul PSD creditat cu cel putin 70% (Este vorba de primarul de la comuna prahoveana Banesti)
M-ar bucura daca seful campaniei dvs. m-ar contacta pentru a-i furniza concret mijloace de orientare ieftine, necriticabile si eficiente.
Prefer sa fiu contactat telefonic la 0752145670 sau 0244335357. Ar fi bine sa nu subestimati oferta mea. Astept contactare pana cel mult la sfarsitul lunii iulie dupa care, desi nu-mi convire, ma adresez unei formatii concurente.

Al dvs.Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina”

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)