(Pseudo)scrisoare (pseudo) deschisă pentru tovarăşa Daniela Popa, preşedintele PUR, ăăăă PC…

15.07.2008

Cum sentimentul meu de stânga se pupă, de multe ori, cu tot felul de sentimente din sânul, rândul, mijlocul şi lateralele poporului, îmi asum înălţătoarea misiune de a posta aici pe blog la je un mesaj adresat doameni Popa de către un domn profesor. Menţionez înflăcărat că ce veţi citit mai jos a venit sub forma populară a unui comentariu la un post relativ străvechi de aici pe blog la je…

„Doamna Daniela Popa,

Am posibilitatea sa ajut PC ( implicit PSD – cu care am votat constant) hotarator in alegerile parlamentare.
Am experimentat in alegerile din 2004 o modalitate de atragere a electoratului nedecis – modalitate care se adreseaza alegatorilor rational-conformisti dar si celor religiosi, indiferent de religie, in maniera in care un candidat PNG fara sanse, a invins unul PSD creditat cu cel putin 70% (Este vorba de primarul de la comuna prahoveana Banesti)
M-ar bucura daca seful campaniei dvs. m-ar contacta pentru a-i furniza concret mijloace de orientare ieftine, necriticabile si eficiente.
Prefer sa fiu contactat telefonic la 0752145670 sau 0244335357. Ar fi bine sa nu subestimati oferta mea. Astept contactare pana cel mult la sfarsitul lunii iulie dupa care, desi nu-mi convire, ma adresez unei formatii concurente.

Al dvs.Prof.Gh.C.Dinulescu-Campina”

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)