22.07.2017

Catalogul de neturi (mai pe bio, așa…)

Hai să vă mai aduc către ochii minții (:D) 3 siteuri pe care le-am descoperit din diverse pricini, asupra cărora nu insistăm și care, trust me, nu au cum să vă pasioneze :))

Ferma Animalelor. O excelentă locație unde să vă duceți copiii pentru a vedea animale la lucru, ca să spun așa :)) Este o fermă adevărată, gen sute de vaci, dar care a avut ideea faină de a face și un traseu pe parcursul căruia cei mici să vadă animale, să se joace cu ele, să călărească ponei și măgăruși și alte de astea. Se pot face și petreceri acolo, deci imaginați-vă ziua de naștere a juniorului pe stil western românesc :))

Bioproduct.ro. Am aflat de siteul acesta pentru că am văzut că mă susține în campania de mers în China :D Dar dincolo de asta, mi-a plăcut umorul cu care abordează domeniul în cauză. Par examplă sloganul siteului este ”Tu dă bi dă best” :)) Cred că punctul forte al siteului este zona de sfaturi gen do it yourself. Mi-a plăcut :)

susțin.ro. Ca orice inițiativă pe zona asta de implicare socială, salut acest site și îi urez să aibă mult succes. Căci avem nevoie de cât mai multe, zău. Pe site puteți să introduceți campanii sociale, să sprijiniți campanii sociale prin crearea de bannere, e un tool bun.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Mai poţi zice ceva când vezi premiile astea?

Gata, siteul e gata!

3 comentarii

 1. joi, 3 iunie 2010, 07:54

  sustin.ro mi se pare bunicel !!! pe restu nici nu am intrat pentru ca nu ma intereseaza domeniile :D

  anyway super articol :P

  Răspunde
 2. joi, 3 iunie 2010, 22:17

  Foarte tare Ferma animalelor. Stiam de Ferma de lapte, dar pentru orăşeni ca noi cred ca este una din cele mai frumoase iniţiative legate de copii pentru a cunoaşte lumea animală.

  Răspunde
 3. miercuri, 9 iunie 2010, 14:01

  […] din Bucureşti: Ferma animalelor din comuna Pantelimon. Am aflat de ea dintr-un articol citit la chinezu şi pentru că vroiam să scoatem copilul undeva la aer, dar nu în clasicele parcuri, am dat fuga […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *