Să nu o iei razna niciodată, dacă poți să te abții

Totalmente din întâmplare am căzut pe Cinemax pe un film cu unul din preferații mei, Robin Williams. E de ajuns să vă amintiți ce rol imens face în Fisher King ca să înțelegeți de ce îmi place tare mult de el :)

Filmul pe care l-am văzut ieri se numește pe limba lui Moscow on the Huston.Robin Williams este un saxofonist în orchestra unui circ din Moscova, care ajunge într-n spectacol la New York, unde acesta cere azil politic, iar apoi trece printr-o perioadă de acomodare cu democrația. Drăguț filmul.

Dar ce mi-a rămas mie după ce l-am văzut a fost replica din titlu, ”să nu o iei razna niciodată, dacă poți să te abții”, spusă de un personaj aflat la o coadă de aia imensă comunistă și care, deși filmul era o comedie, m-a făcut să înghit în sec.

Și mi-a mai rămas o replică, spusă de un băciuc rus, care se bucura teribil când a primit un sul de hârtie igienică: ”Mâncatul și mersul la toaletă sunt secretele unei vieți fericite”…

Un comentariu la “Să nu o iei razna niciodată, dacă poți să te abții

  1. Madeline Răspunde

    Trebuie neaparat sa vad si eu Moscow On The Hudson, pana acum nu am facut-o si nu imi explic de ce. Robin Williams e unul dintre actorii pe care si eu ii apreciez si dintotdeauna m-a speriat calitatea interpretarii rolurilor lui, poate din cauza transformarilor cameleonice.. chiar si in stand-up comedy, Robin e de temut! Cu sensul bun, desigur. Recomand Insomnia, tot cu el, iar pe aceeasi tema El Maquinista, cu Christian Bale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: