17.01.2017

Să nu o iei razna niciodată, dacă poți să te abții

Totalmente din întâmplare am căzut pe Cinemax pe un film cu unul din preferații mei, Robin Williams. E de ajuns să vă amintiți ce rol imens face în Fisher King ca să înțelegeți de ce îmi place tare mult de el :)

Filmul pe care l-am văzut ieri se numește pe limba lui Moscow on the Huston.Robin Williams este un saxofonist în orchestra unui circ din Moscova, care ajunge într-n spectacol la New York, unde acesta cere azil politic, iar apoi trece printr-o perioadă de acomodare cu democrația. Drăguț filmul.

Dar ce mi-a rămas mie după ce l-am văzut a fost replica din titlu, ”să nu o iei razna niciodată, dacă poți să te abții”, spusă de un personaj aflat la o coadă de aia imensă comunistă și care, deși filmul era o comedie, m-a făcut să înghit în sec.

Și mi-a mai rămas o replică, spusă de un băciuc rus, care se bucura teribil când a primit un sul de hârtie igienică: ”Mâncatul și mersul la toaletă sunt secretele unei vieți fericite”…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

5 melodii care mi-au marcat viata… #5melodii

Cum nu mă pricep la Eurovision, vă rog să mă luminați voi

Un comentariu

  1. Madeline
    luni, 27 decembrie 2010, 11:02

    Trebuie neaparat sa vad si eu Moscow On The Hudson, pana acum nu am facut-o si nu imi explic de ce. Robin Williams e unul dintre actorii pe care si eu ii apreciez si dintotdeauna m-a speriat calitatea interpretarii rolurilor lui, poate din cauza transformarilor cameleonice.. chiar si in stand-up comedy, Robin e de temut! Cu sensul bun, desigur. Recomand Insomnia, tot cu el, iar pe aceeasi tema El Maquinista, cu Christian Bale.

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *