Viața noastră este un șir de izbânzi mici, aproape imperceptibile

Am ajuns la concluzia că viața noastră este un șir de izbânzi mici, aproape imperceptibile, care trec nevăzute de restul lumii. Însă pentru noi sunt momente în care simțim că mergem pe drumul cel bun, că nu facem umbră degeaba pământului :)

Așa și eu cu una din izbânzile recente. Micuță, aproape insesizabilă, dar de care sunt teribil de mândru: astăzi a apărut Revista BIZ cu PREMIERA de 2 pagini dedicate rugbyului! Cu precizarea pe care o fac zâmbind larg că secțiunea va exista în fiecare număr de acum înainte.

Mii de mulțumiri trimit urgent către Marta Ușurelu, editor in chief la BIZ și mare, mare fan de rugby, care a avut ideea asta minunată :)

Din punctul meu de vedere, acest numar este unul de colecție. Cei care nu o sa reușiți să puneți mâna pe revistă o puteți citi și pe net aici, cu mențiunea că ”manifestul” secțiunii de rugby îl găsiți la pagina 75 :).

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Viața noastră este un șir de izbânzi mici, aproape imperceptibile”

  1. pagina 75… e un adevarat almanah :D
    oricum, da, mare dreptate ai, asa ne bucuram noi pentru nimic, motive pentru altii catalogate a fiind nimic interesant, dar, pentru noi… :D
    Iti doresc sa ai parte de cat mai multe „nimicuri”!

  2. mi se pare o campanie excelenta si un numar fantastic. ma mir in continuare cum pe copertile bizz apar mai mereu oameni din online sau cele mai bune numere ala lor sunt legate de acest mediu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)