Viața noastră este un șir de izbânzi mici, aproape imperceptibile

Am ajuns la concluzia că viața noastră este un șir de izbânzi mici, aproape imperceptibile, care trec nevăzute de restul lumii. Însă pentru noi sunt momente în care simțim că mergem pe drumul cel bun, că nu facem umbră degeaba pământului :)

Așa și eu cu una din izbânzile recente. Micuță, aproape insesizabilă, dar de care sunt teribil de mândru: astăzi a apărut Revista BIZ cu PREMIERA de 2 pagini dedicate rugbyului! Cu precizarea pe care o fac zâmbind larg că secțiunea va exista în fiecare număr de acum înainte.

Mii de mulțumiri trimit urgent către Marta Ușurelu, editor in chief la BIZ și mare, mare fan de rugby, care a avut ideea asta minunată :)

Din punctul meu de vedere, acest numar este unul de colecție. Cei care nu o sa reușiți să puneți mâna pe revistă o puteți citi și pe net aici, cu mențiunea că ”manifestul” secțiunii de rugby îl găsiți la pagina 75 :).

3 comentarii la “Viața noastră este un șir de izbânzi mici, aproape imperceptibile

 1. Dan Ciulea Răspunde

  pagina 75… e un adevarat almanah :D
  oricum, da, mare dreptate ai, asa ne bucuram noi pentru nimic, motive pentru altii catalogate a fiind nimic interesant, dar, pentru noi… :D
  Iti doresc sa ai parte de cat mai multe „nimicuri”!

 2. p Răspunde

  mi se pare o campanie excelenta si un numar fantastic. ma mir in continuare cum pe copertile bizz apar mai mereu oameni din online sau cele mai bune numere ala lor sunt legate de acest mediu.

 3. Aurica Răspunde

  ma bucur sa citesc acest lucru la tine. am auzit ca revista s-a reinventat (sau cam asa ceva). daca o sa o vad la kioskuri o sa mi-o cumpar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: