Câștigătorii licențelor Kaspersky! Plus 1 :D

Later edit: Abia ce s-a uscat cerneala pe cele scrise mai jos (și asta am vrut mereu să spun pe blog :D), că cei de la Kaspersky m-au sunat să îmi spună că degeaba o baga io pe aia cu batman, batman, căci ei nu și nu și că vor ei să dea și a șasea licență :) Mulțumesc frumos.

Din rațiuni care nu fac obiectul prezentei dizertații (mereu am vrut să spun asta pe blog și acum a spus-o :D) cei de la Kaspersky România m-au ales și pe mine pentru a oferi niște licențe. Am acceptat propunerea pentru că, simplu spus, așa vă putea oferi și eu, în sfârșit, ceva în afară de cuvinte :)

Așadar am pus la bătaie 5 licențe. Iar voi ați participat în număr de… 6 :)) Ceea ce, trebuie să recunoaștem (expresia fiind una care prinde teribil teren printre oamenii de televiziune), îmi dă niște bătăi de cap: cum dracu, să iertați, să aleg 5 din 6? Și asta fără să mă mustre teribil conștiința… Apropo, cred că nu mai face niciodată Kaspersky concursuri cu mine la rezultatele astea :)))))))))))))))))

Așa că, făcând un calcul strict de profitabilitate și punând în balanță disonanța mea cognitivă versus costul unui licențe Kaspersky, am luat decizia absolut firească: toți cei 6 care au răspuns la leapșa mea vor primi licențe. Cele 5 oferite de Kaspersky și una oferită de yours truly :)

Iată-i mai jos pe cei 6, adică toți :)), fericiți câștigători ai licențelor (dau copy paste cu url că nu am chef de ahrefuri :D). Îi rog pe toți cei 6 să îmi dea un mail pe cristi.china pe gmail cu datele lor de contact, alea serioase cu nume prenume adresa etc.

http://anndryusha.wordpress.com/2010/04/04/balada-unui-user-mic/
http://www.nenealars.com/2010/04/02/virusul-tembel/
http://mogamarius.com/ai-virusi-ai-rabdare/
http://licuriciulorb.com/2010/04/poezie-cu-viru%C8%99i/
http://popamarius.ro/leapsa-virusi.html
http://zolyblog.info/virus-romanesc-leapsa-chinezu/

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Câștigătorii licențelor Kaspersky! Plus 1 :D”

  1. Pingback: Zoly's blog » Blog Archive » De ce?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)