Sa ne amintim cu scarba de rigoare de fiecare specimen de ministru al transporturilor

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dedicatie speciala pentru toti cei care au incalzit scaunul post-decembrist de ministru al transporturilor:

Baaaaai, papagalilor care sunteti, fie ca numele vostru sa genereze perpetuu scarba, dezgust si scuipat pentru ca v-ati batut joc de noi, tampitii astia de romani, pentru care in aproape 20 de ani nu ati reusit nici macar sa dati impresia ca v-ar interesa de soarta lor atunci cand, idioti cum suntem, vrem sa ne deplasam prin tara, in timp ce voi, nu va rostesc numele ca imi vine voma, v-ati asfaltat fara probleme buzunarul.

Urarea de mai sus este singurul lucru pe care mai poti sa il rostesti dupa ce te dai semet cu masina prin tara noastra avand in vedere lipsa senzationala de autostrazi in ceea ce, nu-i asa, cu drag ne place sa numim A SAPTEA TARA CA MARIME DIN EUROPA.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Sa ne amintim cu scarba de rigoare de fiecare specimen de ministru al transporturilor”

  1. Se vede că ai lipsit de-aici cînd doamna ministru de turism a zis că drumurile cu gropi sunt numa’ bune să se dea turiştii nemţi cu căruţa cu cai, că la ei acasă n-au. N-au drumuri de-astea faine, ca la noi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)