Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

România, hai s-o facem!

De ce am dat titlul ăsta cu tentă? Pentru că trăim într-o astfel de ţară. Şi o spun cu oareşce tristeţe, dar şi cu determinarea de a face cât de cât ceva pentru a schimba puţintel din starea asta în care suntem. Plus că, zău, e un îndemn în care, având în vedere proiectul despre care vă povestesc mai jos, chiar cred cu toată inima.

Let’s Do It, Romania este un proiect fabulos. Din toate punctele de vedere. Nu insist asupra chestiunilor organizatorice, de logistică, de IT, deşi sunt o provocare teribilă pentru cei ce se ocupă de ele. Ce mi se pare mie extraordinar la proiectul aceste este că ne dă, ca naţiune, şansa de a nu a rata o şansă istorică.

Dacă în jurul unei asemenea iniţiative nu ne raliem ca popor, nu strângem rândurile, nu ne implicăm, atunci e trist. Trist rău… Hai să o luăm altfel: cam ce ar putea să ne scoată din letargia asta socială în care băltim dacă nu un asemenea proiect? Ce ar putea stârni o solidaritate mai mare şi pentru un scop nobil (şi nu mă sfiesc deloc să folosesc acest cuvânt preţios aici)?

Dacă ratăm şansa pe care ne-o dă Let’s Do It, Romania, atunci înseamnă că ne merităm unii pe alţii. Şi că, în continuarea, nu noi ne facem istoria, ci istoria ne face pe noi fix cum vrea ea.

PS. Foarte mişto şi concursul „Atenţie, se premiază gunoaiele!„.

6 comentarii la “România, hai s-o facem!

 1. Elena Basescu let's do it ! Răspunde

  Eu sunt foarte sceptic ! Nu vad romanasii bagandu-se la ceva de genul. Cred ca lumea o priveste mai degraba ca pe o pacaleala de 1 aprilie si din pacate, se vor comporta ca atare..caterinca, mici, bere, glume, vreo 3 talkshouri…romaneste !

 2. Paul Răspunde

  În 25 septembrie „o facem”, e oficial :D
  Dacă pornim cu o încredere oarbă şi zicem „Cine o să se bage? Nimeni! Nu mă bag nici eu …”atunci o să batem pasul pe loc mult şi bine. Nu contează cine se înscrie şi cine nu, tu contezi!

 3. Simona Răspunde

  Si eu sunt sceptica. Nu cred ca nu vor fi voluntari, cred ca vor fi destui. Dar nu va avea nici un efect.

  Argumentele mele: mari poluatori sunt oamenii care locuiesc la tara si inca isi arunca gunoiul in rauri si langa lacuri. Ei trebuie sa plateasca firme sa adune gunoiul, primariile nu au bani sa angajeze, e un cerc inchis tinut bine de saracie. Pentru ei campania asta nu va avea nici un efect si probabil nici nu vor auzi de ea.

  Alt argument: in fata blocului meu e o mizerie mare. http://sirimie.blogspot.com/2010/09/lupta-cu-autoritatile-4.html. Au chemat garda de mediu in martie, a curatat cu buldozerele tot, acum dupa cateva luni mizeria e la locul ei si creste. Spune-le lor ca trebuie sa pastreze Romania curata.

  Inca nu a venit vremea ca o asemenea campanie sa aiba succes. Eu le urez succes si as participa daca nu as avea kupii mici. Anii viitori – cand nu va mai fi atata saracie si vor mai face una, poate va avea impact. Nu as zice nici ca e ultima sansa care nu trebuie ratata. E bine sa mai fie si altele.

 4. O facem sau n-o facem? «

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: