Cât de frumos începe să iasă #fotbaltweetmeet

Lansată de Pandutzu şi de CezarV, iniţiativa a ajuns la a doua ediţie, întâmplată ieri, şi am speranţe că va creşte minunat de frumos, căci ce am văzut ieri îmi dă un optimism teribil :)

Eu nu am jucat. Căci am nişte probleme la genunchi şi mi-e frică să mă arunc în luptă. Dar staţi pe-aproape, că mi le rezolv eu şi apoi ţintesc serios titlul de golgeter la următoarele ediţii :D

Mă bucur foarte tare că cei de la berea Timişoreana şi cei de la Gillette au contribuit ca sponsori la reuşita ediţiei de ieri, semn că astfel de acţiuni încep să devină din ce în ce mai atractive pentru companii :)

O menţiune aparte merită Anne Marie, cea care a sigurat partea de observator (adică a ţinut scorul, a făcut clasamentele, tot ce trebe), secondată de Oana Boancă.

Ediţia de ieri a fost câştigată de, cine altfel, echipa ad-hoc intitulată FC Rugby :D alcătuită din @lucian_marin – @VladDulea – @Mihai_Pintilie – @alextunaru – @bogdan_marin – @make2000 (observaţi că sunt doi membri ai DreamTeam acolo, da :D). Felicitări, băi campionilor :))!

În poză aveţi toată gaşca de ieri.

8 comentarii la “Cât de frumos începe să iasă #fotbaltweetmeet

 1. daninho Reply

  si Sibiul vrea la #fotbaltweetmeet la urmatoarea editie :D

 2. alextunaru Reply

  Felicitari noua, campionilor! Si mai ales celorlalti 24 de campioni! Bravo si pentru organizare, sponsori si galerie! Febra musculara produce zambete la birou… amintiri placute de la #fotbaltweetmeet. FC RUGBY, nu uita!/ Sa saluti galeria! :D

 3. Mihai Pintilie Reply

  Bravo organizatorilor, tie, Chinezule ca ne-ai suportat si tuturor participantilor in teren sau de pe margine pentru reusita evenimentului!

 4. mikel Reply

  frumos. dar te-as ruga sa faci un anunt si pe blog inainte de un astfel de meeting. io nu am cont de twitter dar as dori sa particip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.