Cât de frumos începe să iasă #fotbaltweetmeet

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Lansată de Pandutzu şi de CezarV, iniţiativa a ajuns la a doua ediţie, întâmplată ieri, şi am speranţe că va creşte minunat de frumos, căci ce am văzut ieri îmi dă un optimism teribil :)

Eu nu am jucat. Căci am nişte probleme la genunchi şi mi-e frică să mă arunc în luptă. Dar staţi pe-aproape, că mi le rezolv eu şi apoi ţintesc serios titlul de golgeter la următoarele ediţii :D

Mă bucur foarte tare că cei de la berea Timişoreana şi cei de la Gillette au contribuit ca sponsori la reuşita ediţiei de ieri, semn că astfel de acţiuni încep să devină din ce în ce mai atractive pentru companii :)

O menţiune aparte merită Anne Marie, cea care a sigurat partea de observator (adică a ţinut scorul, a făcut clasamentele, tot ce trebe), secondată de Oana Boancă.

Ediţia de ieri a fost câştigată de, cine altfel, echipa ad-hoc intitulată FC Rugby :D alcătuită din @lucian_marin – @VladDulea – @Mihai_Pintilie – @alextunaru – @bogdan_marin – @make2000 (observaţi că sunt doi membri ai DreamTeam acolo, da :D). Felicitări, băi campionilor :))!

În poză aveţi toată gaşca de ieri.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Cât de frumos începe să iasă #fotbaltweetmeet”

  1. Felicitari noua, campionilor! Si mai ales celorlalti 24 de campioni! Bravo si pentru organizare, sponsori si galerie! Febra musculara produce zambete la birou… amintiri placute de la #fotbaltweetmeet. FC RUGBY, nu uita!/ Sa saluti galeria! :D

  2. Pingback: Cum a fost la #fotbaltweetmeet 2 (FOTO & VIDEO) | Pandutzu.com

  3. Pingback: FC Rugby învinge la #FotbalTweetMeet « Vlad Dulea

  4. Pingback: Patruzeci de mucenici (VII) « Gabriela Savitsky

  5. Pingback: Sport Meet .ro » Blog Archive » Cum a fost la #fotbaltweetmeet 2 (FOTO & VIDEO)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)