Catalogul de neturi (că s-au cam adunat…)

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Manafu ne dă 6 motive să nu ratăm PR Forum de pe 23 – 24 martie 2010, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Pe lângă mulţimea de speakeri adevărăcioşi, interesant mi se pare Trainingul de comunicare în social media (căci ştim cu toţi că muuuulţi au nevoie de aşa ceva, chiar din breasla comunicatorilor…).

Mădălina tocmai ce şi-a tras un nou design la Portal HR. Muuuuuult mai mişto decât ce avea înainte :D Îi urez succese maxime şi să nu îmi uite numărul de telefon când ajunge milionară :D

Emilian Nedelcu a dat drumul la ActiveAds, un blog de new media. Cu de toate :) Îi dorim viaţă lungă şi, fireşte, prosperă :D

Trafictube mi se pare o idee excelentă. De când am auzit de el, intru în fiecare zi să văd cam cum mai stăm cu producţia de dobitoci la volan pe hectarul nesimţirii mioritice.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Catalogul de neturi (că s-au cam adunat…)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)