Prioritatea de dreapta la şoferii-pietoni

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Sunt şofer de 15 ani. Şi am cam condus în perioada asta, nu jucărie… Şi m-am susprins de multe ori, ca pieton, cum, spre exemplu, dacă vreau să fac stânga şi din faţă vine un şir de oameni, am tendinţa să îi aştept să treacă toţi înainte de a vira stânga. Dar îmi dau seama apoi că nu sunt la volan, deci nu trebuie să acord priorotatea de dreapta, şi mă stecor decisiv printre ei :)

Is it me sau mai sunteţi şi alţii în situaţia asta? Nu de alta, dar să ştiu dacă ar fi cazul să-mi duc neuronul la un control :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Prioritatea de dreapta la şoferii-pietoni”

  1. Am patit-o si eu cand, pieton fiind, m-am intors frumusel din drum (preţ de vreo 50 de metri) pentru ca vazusem semnul de “interzis accesul auto”. Deci, nu esti singurul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)