Ia ghiciți câți euro am luat eu pe postul ăsta?

Văd la tovarășu Claudiu Ciobanu un concurs chiar mișto. Adică nu vă gândiți la nu știu ce premii, că nu sunt nu știu ce, dar mi s-a părut amuzantă ideea de a premia niște poze cu standuri de ouă de Paște :)) Intrați la el și vedeți ce și cum.

Acuma să revenim la întrebarea din titlu. Cum evident că ce am zic mai sus este reclamă deșănțată, desigur că mulți dintre voi, în special cei care credeți că le știți pe toate, ați zic că, e clar, s-a făcut chinezu măcar de o bere. Nope, nu e o bere, ci de mai multe.

Căci acest post este plătit cu fix 1793 de euro, plus TVA, firește. Puteți crede suma asta sau puteți crede că, pur și simplu, mi-e simpatic Claudiu și campania lui și că așa am simțit să scriu. Iar Claudiu, pe care mi-l imaginez deja citind mirat rândurile astea, nici măcar nu știe :))

Oricum la faza cu mai multe beri nu am glumit. Căci chair o să beau niște beri cu Claudiu mai când dă ghiocelul :D

7 comentarii la “Ia ghiciți câți euro am luat eu pe postul ăsta?

 1. matilda Răspunde

  Domnule chinez, se spune ca berea nu e prea buna pentru baieti… Crede-ma, ca sunt femeie batrana si stiu ce spun. Treceti si voi la altceva, apa vie, apa de foc…

 2. Adrian SM Răspunde

  Păi e cam vremea să schimbăm „cifra octanică”… :)

 3. Leusor Răspunde

  Felicitari pentru castigul realizat . Se pare ca banii s-au dus acolo unde trebuie. Acum vezi si tu ce faci cu suma asta astronomica. Cum o investesti.

 4. Dan Patrascu Răspunde

  Eu cred ca nu ai luat niciun ban.

 5. DinCopilarie Răspunde

  fara numar..logic :))

 6. Vlad Dulea Răspunde

  vezi ca eu am poza din masina cand ti-a transferat banii de pe iphonu lui pe iphonu tau… si mai era si murgeanu martor… ce martor? implicat! complice!!! :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: