Cu chinezu_digital discount la Digital Marketing Forum

Daca ati mai fost la evenimente de tipul Digital Marketing Forum, atunci stiti ca este o experienta foarte utila. Din mai multe puncte de vedere, pe care nu le dataliem aici. Daca nu ati mai fost, eu zic ca merita sa faceti aceasta incercare. Chiar daca dupa aia o sa imi bateti obrazul :D Desi nu prea cred :))

Stiti ca eu sunt fan convins al evenimentelor Manafuistice. Si mai stiti ca nu as zice asa ceva daca nu as crede serios in ce zic. Chiar cred ca participarea la astfel de evenimente ajuta, ne ajuta mult. Supra-participarea, adica sa mergi toata ziua la asa ceva, aia e alta poveste :)

Pentru cei care vor sa se mai inscrie pe ultima suta de metri la Digital Marketing Forum am o oferta speciala, discount de 50% pentru prima zi a evenimentului (care e si cea mai interesanta, by the way :D). Adica 60 de euro in loc de 125. Este vorba de 5 invitatii cu acest discount din partea lui chinezu, pe care le puteti solicita trimitand un mail la office [at] evensys [dot] ro (pe principiul primul venit, primul servit), mentionand codul chinezu_digital.

Ne vedem acolo :)

Un comentariu la “Cu chinezu_digital discount la Digital Marketing Forum

  1. gabhry_el Răspunde

    „bă, frate” (te-am citat), penibil poţi fi teveu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: