Ştiaţi că există Şcoala Română pentru Dezvoltare?

Eu nu ştiam. Dar acuma ştiu. De la Corina.

Recunosc spăşit faptul că subiectul şi problematica abordată (mişto sună asta cu problematica…) mă depăşesc cu maximă velocitate. Dar, orişicât, aruncând io un ochi pe siteul Asistenţa Oficială pentru Dezvoltare (mamăăăă, cum sună asta…), un site curăţel, de altfel, nu am putut să nu strâmb adiacent din nas, pentru că nasul meu a dat nas în nas cu nişte formulări pe care, call me chinezu, nu le prea pot îngurgita.

Cum ar fi România „a ajuns în postura de a putea contribui la îndeplinirea Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului” sau „România a devenit donator de Asistenţă Oficială pentru Dezvoltare (AOD)” sau „Eficienta ajutorului extern – Disponibil doar in engleza”.

Interesantă este şi „Partenerul principal al MAE în eforturile de dezvoltare a politicii naţionale de cooperare pentru dezvoltare este Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din România (FOND)”. Numai că principalul partener al MAE are un site (blog, de fapt, dar n-are-a face) care a uitat să se mai „dezvolte” din aprilie 2009. Call me chinezu, dar in 2009, când vorbim de dezvoltare, oricare ar fi ea, dacă nu eşti prezent pe net nu ai făcut fix nimica.

În rest, vorba unuia, să ne dezvoltăm bine!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Ştiaţi că există Şcoala Română pentru Dezvoltare?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)