Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Ştiaţi că există Şcoala Română pentru Dezvoltare?

Eu nu ştiam. Dar acuma ştiu. De la Corina.

Recunosc spăşit faptul că subiectul şi problematica abordată (mişto sună asta cu problematica…) mă depăşesc cu maximă velocitate. Dar, orişicât, aruncând io un ochi pe siteul Asistenţa Oficială pentru Dezvoltare (mamăăăă, cum sună asta…), un site curăţel, de altfel, nu am putut să nu strâmb adiacent din nas, pentru că nasul meu a dat nas în nas cu nişte formulări pe care, call me chinezu, nu le prea pot îngurgita.

Cum ar fi România „a ajuns în postura de a putea contribui la îndeplinirea Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului” sau „România a devenit donator de Asistenţă Oficială pentru Dezvoltare (AOD)” sau „Eficienta ajutorului extern – Disponibil doar in engleza”.

Interesantă este şi „Partenerul principal al MAE în eforturile de dezvoltare a politicii naţionale de cooperare pentru dezvoltare este Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din România (FOND)”. Numai că principalul partener al MAE are un site (blog, de fapt, dar n-are-a face) care a uitat să se mai „dezvolte” din aprilie 2009. Call me chinezu, dar in 2009, când vorbim de dezvoltare, oricare ar fi ea, dacă nu eşti prezent pe net nu ai făcut fix nimica.

În rest, vorba unuia, să ne dezvoltăm bine!

2 comentarii la “Ştiaţi că există Şcoala Română pentru Dezvoltare?

  1. Corina Răspunde

    Multumesc, Chinezu… Sunt si ei la inceput de drum.. Numai bine iti doresc, sa ai numai bucurii si realizari!

  2. Comment Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.