Traiane, binecuvântează-te singur şi apoi pupă-te tot singur

Mogulul şi cu Ionuţ mă lovesc fix cu aceeaşi leapşă. Care face vorbire despre sanctificarea lui Băsescu. Cum am scris oricum multe prostii aici pe blog la mine de-a lungul timpului, de ce să nu scriu o prostie şi pe acest subiect?

Eu nu aş avea nici o problemă cu sanctificarea lui Traian. Da’ chiar nici una. Pentru simplul motiv că nu mă interesează nici cât o interesează pe o furnică gigant din Amazon de circuitul apei în natură. La urma urmei dacă ne uităm la câţi neaveniţi, ca să le zic simpatic, au fost sanctificaţi, ar mai strica şi Băsescu adăugat la insectarul ăsta tămâiat?

E drept că mulţi dintre sfinţii care fac viaţa amară celor de la seminarul de teologie au fost sanctificaţi la multă vreme după ce s-au dus la loc de verdeaţă. Dar mă gândesc că în cazul lui Băsescu s-ar putea face o excepţie. Aşa, ca să arate şi creştinismu’, mă rog ortodoxismu’ carpato-danubiano-pontic, că s-a pliat perfect pe modernitatea asta în care totul se mişcă rapid, fulgurant, trecător. Iar apoi, pasul firesc, desigur, s-ar putea sanctifica cineva care nu s-a născut încă, dar care, pe baza unor serioase analize de ADN cu mostre prelevate de la făcătorii săi şi în urma cercetării aprofundate a cărţilor sfinte, are şanse mari de a fi mare om, mare caracter. Cu alte cuvinte să asistăm la întemeierea aripii futurologice a creştinismului.

Vorbesc prostii, desigur. Dar, la urma urmei, vorbesc despre Băsescu…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)