Agenţia de Rating Politic

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

15.11.2007

Mi s-a părut foarte interesantă ideea cuiva de a lansa un blog al Agenţiei de Rating Politic. Trebe să recunoaşteţi că şi sună mişto titulatura. Până acuma, din ce am citit acolo, nu te dă pe spate de genul “oaaaauuuuu ce ştire”, dar eu personal cred că promite să fie un blog mişto. Mai ales pentru cei care fac constant greşeala de a fi interesaţi de politică şi de urmările ei, adică politicienii :).

Şi nu, nu am nici o legătură cu cei de la Agenţia de Rating Politic, oricât ar încerca unii să spună că de aia vorbesc despre ei şi îi recomand. Nici nu ştiu cine sunt. Deşi, după isprava asta, zău că aş bea o bere cu ei. Alţi doritori?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Agenţia de Rating Politic”

  1. Pingback: Despre stirile blogului nostru « Agentia de Rating Politic. Blog.

  2. Ideea cu blogul Agentiei de Rating Politic e sa vorbim despre politica, intr-un mod cumpatat si asa cum stim noi sa o facem – ca niste consultanti care masoara politica. “Stirile” blogului inseamna de regula ca “dam de stire” ca am observat ca se intampla ceva important in politica. Uneori o sa ne adresam de la distanta si politicienilor, cu idei despre ce ar putea sa faca, la modul serios.
    Si cum ne-am hotarat sa deschidem dialoguri despre lumea asta a blogurilor in care se vorbeste despre politica, am inceput pe blogul Agentiei de Rating Politic, chiar cu subiectul asta :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)