Agenţia de Rating Politic

15.11.2007

Mi s-a părut foarte interesantă ideea cuiva de a lansa un blog al Agenţiei de Rating Politic. Trebe să recunoaşteţi că şi sună mişto titulatura. Până acuma, din ce am citit acolo, nu te dă pe spate de genul “oaaaauuuuu ce ştire”, dar eu personal cred că promite să fie un blog mişto. Mai ales pentru cei care fac constant greşeala de a fi interesaţi de politică şi de urmările ei, adică politicienii :).

Şi nu, nu am nici o legătură cu cei de la Agenţia de Rating Politic, oricât ar încerca unii să spună că de aia vorbesc despre ei şi îi recomand. Nici nu ştiu cine sunt. Deşi, după isprava asta, zău că aş bea o bere cu ei. Alţi doritori?

0 comentarii la “Agenţia de Rating Politic

  1. Cristi Reply

    Ideea cu blogul Agentiei de Rating Politic e sa vorbim despre politica, intr-un mod cumpatat si asa cum stim noi sa o facem – ca niste consultanti care masoara politica. “Stirile” blogului inseamna de regula ca “dam de stire” ca am observat ca se intampla ceva important in politica. Uneori o sa ne adresam de la distanta si politicienilor, cu idei despre ce ar putea sa faca, la modul serios.
    Si cum ne-am hotarat sa deschidem dialoguri despre lumea asta a blogurilor in care se vorbeste despre politica, am inceput pe blogul Agentiei de Rating Politic, chiar cu subiectul asta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.