Am păţit zilele trecute un lucru care m-a pus pe gânduri

Desigur că există pe undeva, făcute de cineva studii despre cum primim în viaţa noastră lucruri care par marunte, amuzante, trendy la un moment dat şi apoi, după ceva vreme, ne trezim că le folosim, că depindem de ele, că fac parte din viaţa noastră. Şi noi nici măcar nu am băgat de seamă când s-a întâmplat aşa ceva…

Gândiţi-vă doar în ultimul an, să zicem, câte „chestii” de genul ăsta aţi primit în viaţa voastră şi acum fac parte din ceea ce sunteţi, ceea ce faceţi. Unii îi spun progres. Alţii în spun complicarea inutilă a vieţii. Însă, la urma urmei, fiecare dintre noi îi spunem acestui proces cum vrem şi fiecare reacţionăm în felul nostru.

Am păţit zilele trecute un lucru care m-a pus pe gânduri. Am aflat de euroministorage.ro şi mi s-a părut amuzant. În mare ideea e că îţi închiriezi nişte boxe acolo şi îţi depozitezi lucrurile care te cam încurcă prin casă. În amuzamentul meu am arătat unor prieteni „uite, frate, ce mai inventează şi ăştia”. Reacţia lor mi-a dovedit că am momente în care nu prea înţeleg cum funcţionează lumea în care trăim… Pentru că celor mai mulţi dintre ei nu li s-a părut deloc amuzant, cum mi s-a părut mie. Ci UTIL.

Cel mai probabil cei cărora le-am arătat siteul şi care vor folosi serviciile alea de acolo vor considera cât de repede chestia asta care mi s-a părut mie amuzantă ca parte din viaţa lor. Pentru că li s-a părut utilă, pentru că li se pare că le rezolvă o problemă. Asta în vreme ce mie mi s-a părut doar amuzantă…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Am păţit zilele trecute un lucru care m-a pus pe gânduri”

  1. Este foarte util un astfel de serviciu. Experienta personala, acum vreo 2 ani: niste prieteni se mutau intr-un apartament nou, daaaar…. peste 2 luni. Tocmai le expirase contractul de inchiriere, proprietarul gasise un alt client cu un pret foarte bun si nu voia sa-l piarda.

    Si uite asa prietenii mei s-au mutat la mine cu 2 sacosele (4 oameni in apartament cu 2 camere, deja inghesuit), iar restul bagajelor a fost distribuita uniform si cu mare cheltuiala (de transport) intre alti cativa (multi) prieteni.

    Daca ar fi existat asa ceva, si-ar fi dus mobila si electronicele si hainele pe care nu le foloseau la depozit si gata. Un singur transport, probabil ca ii costa chiar mai putin. Nu mai zic vreo 10-15 persoane care n-ar mai fi fost deranjate.

  2. Pingback: Millenium » Blog Archive » Stiri-pe-scurt

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)