Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Câteva motive pentru care mie îmi place atât de mult onlineul ăsta răblăgit

Pentru că întâlneşti oameni faini. Şi pentru că reuşeşti să faci cu ei lucruri frumoase, nu doar să stai şi să bei bere (deşi, zău, minunată meserie mai e şi asta…).

Oana şi Bogdan sunt de vină pentru pauza de pe blog. Mă rog, mă înţelegeţi, exagerez şi io, dar, ca orice minciună, are şi ea sâmburele de adevăr :D. De Crina nu mai zic nimic, pentru că nu şi-a revenit din uimirea provocată de vizita la Biblioteca din Baia Mare şi nu vreau să o mai amărăsc :D.

Am fost plecat pentru că am lansat Indicii anatomice de Oana Stoica Mujea şi Blestemul manuscrisului de Bogdan Hrib şi Rîzvan Dolea în Baia Mare. Unde Teodor Ardelean, directorul extraordinarei biblioteci din municipiu, a dat un recital adevărat, aşa cum ştie el. Şi unde tovarăşii mei din presă au reacţionat fenomenal la acest eveniment, motiv pentru care îmi scot pălăria cu deosebită mulţumire.

Iar despre bloggeri maramureşeni ce să mai zic? Mai bine revin la ce ziceam în titlu. Pentru că au răspuns prompt la apelul meu şi au promovat in corpore evenimentul.

De aia zic că îmi place atât de mult onlineul ăsta răblăgit…

PS. Adică serios, măi Darius, credeai că te uit? Nici să vreau nu te mai pot uita că tare de treabă eşti… Te-am lăsat mai pe urmă ca să te ţin în tensiune, domnu’ director :D…

0 comentarii la “Câteva motive pentru care mie îmi place atât de mult onlineul ăsta răblăgit

  1. Oana Reply

    Viitor domn dorector, doar dupa ce vor citii sefii lui indiciile ii vor da postul :D

  2. cosminoc Reply

    palaria? cat costa palaria…? dincolo era mai iefitin!

  3. Darius Reply

    Ce sa zic, mi s-au umezit ochii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.