Deci de ce nu poţi face poze în benzinării?

Mi s-a întâmplat de câteva ori, la benzinării diferite. Şi am mai auzit şi de la alţii faza asta. Adică eşti şi tu cu familia sau cu nişte prieteni, să zicem, pe drum, te opreşti, să zicem, la OMVul de lângă Cozia, într-un peisaj superb, şi vrei şi tu să faci o poză, o piedică în calea uitării, cum ar veni. Dar cum ai scos aparatul şi înceri să faci încadrarea vine un nenea de ăla de la pază şi îţi zice că e interzis să faci poze.

Nu m-am prins… Adică e pe sistemul ăla vechi cu securitatea obiectivelor de interes strategic, care ar putea fi spionate de către bolşevici, neo-nazişti sau de către porcii de capitalişti? Sau cum? Sau vine teroristu’ care vrea să pună o bombă la benzinăria aia şi se documentează făcând poze, deghizat într-un amărăştean de turist?

În fine. Eu aştept cu maxim interes un lanţ de benzinării care să facă o campanie de genul „Fă-ţi o poză în benzinăria noastră şi câştigi un plin”. Zău. Campanie pe care m-aş băga să o sprijin. Măcar aşa, de sanchi…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Deci de ce nu poţi face poze în benzinării?”

  1. Eu am facut poze in benzinarii fara probleme. La OMV-ul ala e o chestie speciala pentru ca e nu stiu ce baraj si nu e voie sa fie fotografiat. barajul, nu benzinaria. Dar l-am pozat si pe ala, ca doar nu era sa ramin fara instantaneul respectiv.
    Deci… nu sint restrictii, doar paznici mai scrofulosi la datorie!

  2. Da, e pe sistemul ăla vechi cu securitatea obiectivelor de interes strategic.
    Iar asta imi aduce aminte de iesirea mea din tara, catre Ucraina, cand eram clasa a 6-a, cand am scos aparatul sa ne fotografiem in vama. Iti dai seama ca habar n-aveam ca n-am voie. Cert e ca au vrut sa-mi scoata filmul din aparat. Si era la intoarcere… adica toate amintirile mele de la Palatul Livadia s-ar fi dus pe apa sambetei…
    Am scos-o pana la urma la capat cu profa de rusa care ne insotea :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)