Deci de ce nu poţi face poze în benzinării?

Mi s-a întâmplat de câteva ori, la benzinării diferite. Şi am mai auzit şi de la alţii faza asta. Adică eşti şi tu cu familia sau cu nişte prieteni, să zicem, pe drum, te opreşti, să zicem, la OMVul de lângă Cozia, într-un peisaj superb, şi vrei şi tu să faci o poză, o piedică în calea uitării, cum ar veni. Dar cum ai scos aparatul şi înceri să faci încadrarea vine un nenea de ăla de la pază şi îţi zice că e interzis să faci poze.

Nu m-am prins… Adică e pe sistemul ăla vechi cu securitatea obiectivelor de interes strategic, care ar putea fi spionate de către bolşevici, neo-nazişti sau de către porcii de capitalişti? Sau cum? Sau vine teroristu’ care vrea să pună o bombă la benzinăria aia şi se documentează făcând poze, deghizat într-un amărăştean de turist?

În fine. Eu aştept cu maxim interes un lanţ de benzinării care să facă o campanie de genul „Fă-ţi o poză în benzinăria noastră şi câştigi un plin”. Zău. Campanie pe care m-aş băga să o sprijin. Măcar aşa, de sanchi…

6 comentarii la “Deci de ce nu poţi face poze în benzinării?

 1. LumeaMare Răspunde

  Habar nu aveam! Am facut nspe poze in benzinarii si nu m-a deranjat nimeni. :D

 2. Rebel Răspunde

  Eu am facut poze in benzinarii fara probleme. La OMV-ul ala e o chestie speciala pentru ca e nu stiu ce baraj si nu e voie sa fie fotografiat. barajul, nu benzinaria. Dar l-am pozat si pe ala, ca doar nu era sa ramin fara instantaneul respectiv.
  Deci… nu sint restrictii, doar paznici mai scrofulosi la datorie!

 3. chinezu Răspunde

  mie mi s-a intamplat de 2 ori
  si am mai auzit si pe altii
  dar poate e asa cum ziceti voi si doar bodigarzii sunt de vina :)

 4. Béranger Răspunde

  Cretini ăştia, cu secretomania lor. Păi toate obiectivili stratejişi sî vedi di pi Goagăl dîn sputnik, maică!

 5. Elena Răspunde

  Da, e pe sistemul ăla vechi cu securitatea obiectivelor de interes strategic.
  Iar asta imi aduce aminte de iesirea mea din tara, catre Ucraina, cand eram clasa a 6-a, cand am scos aparatul sa ne fotografiem in vama. Iti dai seama ca habar n-aveam ca n-am voie. Cert e ca au vrut sa-mi scoata filmul din aparat. Si era la intoarcere… adica toate amintirile mele de la Palatul Livadia s-ar fi dus pe apa sambetei…
  Am scos-o pana la urma la capat cu profa de rusa care ne insotea :)

 6. bampi Răspunde

  Cred ca ti s-a intamplat in respectivul OMV, nu e general valabil pentru orice benzinarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: