Evenimentul Zilei are o abordare uşor greşită

Vorbesc despre campania asta a evz cu „ziar independent politic”. Păi cum vine asta? Trecând peste trecutul mai mult decât tumultos pe partea de aplecare politică al ziarului, dacă tot se vrea acum publicaţie serioasă, să te poziţionezi ca „independent politic” mi se pare, ca să zic aşa, o abordare uşor greşită.

Un ziar serios este de la sine înţeles că este independent politic. A te lăuda cu asta nu face altceva decât a trimite un mesaj exact pe dos. Mai ales că, în acest caz, vorbim de Evenimentul Zilei, publicaţie care nu şi-ar prea găsi locul în Top 10 al tututor timpurilor la ziare după care să predai cursuri de obiectivitate în facultate.

Este, altfel spus, ca şi cum un furniozor de apă şi-ar face reclamă cu sloganul „Luaţi de la noi, că noi avem apa cea mai udă”. Dacă tot vinzi apă, cum să te lauzi că este udă???

evz

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Evenimentul Zilei are o abordare uşor greşită”

  1. pe mine ma doare in cot de independenta lor politica; eu as vrea sa vad un ziar independent economic – adica finantat din ABONAMENTE – care sa dea socoteala cititorilor si nu administratorului unui srl

  2. Lasa bre de la matale ca sa citez un filozof in viată: Iarna nu este ca vara. Nici filozofia populara nu este de trecut cu vederea : de unde nu e nici Dumnezeu nu cere!!! Mănâncă si ei o pâine ‘Nacajita’!!

  3. @Silviu Sergiu
    pai daca pe tine te-am gasit? :)))))))
    nu esti cel mai reprezentativ pentru ce vroiam sa zic io acolo, da’ acuma no, numai tu erai pe acolo in ediatia aia a ziarului :D
    dau o bere pe faza asta :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)