21.07.2017

Evenimentul Zilei are o abordare uşor greşită

Vorbesc despre campania asta a evz cu „ziar independent politic”. Păi cum vine asta? Trecând peste trecutul mai mult decât tumultos pe partea de aplecare politică al ziarului, dacă tot se vrea acum publicaţie serioasă, să te poziţionezi ca „independent politic” mi se pare, ca să zic aşa, o abordare uşor greşită.

Un ziar serios este de la sine înţeles că este independent politic. A te lăuda cu asta nu face altceva decât a trimite un mesaj exact pe dos. Mai ales că, în acest caz, vorbim de Evenimentul Zilei, publicaţie care nu şi-ar prea găsi locul în Top 10 al tututor timpurilor la ziare după care să predai cursuri de obiectivitate în facultate.

Este, altfel spus, ca şi cum un furniozor de apă şi-ar face reclamă cu sloganul „Luaţi de la noi, că noi avem apa cea mai udă”. Dacă tot vinzi apă, cum să te lauzi că este udă???

evz

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Ce mişto este un gest mişto făcut de un politician

Respect, Constantina Diţă Tomescu!

6 comentarii

 1. luni, 16 noiembrie 2009, 12:21

  In zile cand apa e uscata, „apa cea mai uda” poate deveni un atu veritabil :D

  Răspunde
 2. luni, 16 noiembrie 2009, 14:19

  pe mine ma doare in cot de independenta lor politica; eu as vrea sa vad un ziar independent economic – adica finantat din ABONAMENTE – care sa dea socoteala cititorilor si nu administratorului unui srl

  Răspunde
 3. luni, 16 noiembrie 2009, 17:26

  Independent de cine ?…

  Răspunde
 4. lol
  luni, 16 noiembrie 2009, 20:31

  Lasa bre de la matale ca sa citez un filozof in viată: Iarna nu este ca vara. Nici filozofia populara nu este de trecut cu vederea : de unde nu e nici Dumnezeu nu cere!!! Mănâncă si ei o pâine ‘Nacajita’!!

  Răspunde
 5. Silviu Sergiu
  marți, 17 noiembrie 2009, 11:43

  Pai bine mai prietene tocmai pe mine m-ai gasit sa ma pui la gazeta de perete? :))) Glumesc. iti dau dreptate, partial:)))

  Răspunde
 6. marți, 17 noiembrie 2009, 11:47

  @Silviu Sergiu
  pai daca pe tine te-am gasit? :)))))))
  nu esti cel mai reprezentativ pentru ce vroiam sa zic io acolo, da’ acuma no, numai tu erai pe acolo in ediatia aia a ziarului :D
  dau o bere pe faza asta :)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *