Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Evenimentul Zilei are o abordare uşor greşită

Vorbesc despre campania asta a evz cu „ziar independent politic”. Păi cum vine asta? Trecând peste trecutul mai mult decât tumultos pe partea de aplecare politică al ziarului, dacă tot se vrea acum publicaţie serioasă, să te poziţionezi ca „independent politic” mi se pare, ca să zic aşa, o abordare uşor greşită.

Un ziar serios este de la sine înţeles că este independent politic. A te lăuda cu asta nu face altceva decât a trimite un mesaj exact pe dos. Mai ales că, în acest caz, vorbim de Evenimentul Zilei, publicaţie care nu şi-ar prea găsi locul în Top 10 al tututor timpurilor la ziare după care să predai cursuri de obiectivitate în facultate.

Este, altfel spus, ca şi cum un furniozor de apă şi-ar face reclamă cu sloganul „Luaţi de la noi, că noi avem apa cea mai udă”. Dacă tot vinzi apă, cum să te lauzi că este udă???

evz

6 comentarii la “Evenimentul Zilei are o abordare uşor greşită

 1. Kozminovici Răspunde

  In zile cand apa e uscata, „apa cea mai uda” poate deveni un atu veritabil :D

 2. Zorin Răspunde

  pe mine ma doare in cot de independenta lor politica; eu as vrea sa vad un ziar independent economic – adica finantat din ABONAMENTE – care sa dea socoteala cititorilor si nu administratorului unui srl

 3. [D][S][N] Răspunde

  Independent de cine ?…

 4. lol Răspunde

  Lasa bre de la matale ca sa citez un filozof in viată: Iarna nu este ca vara. Nici filozofia populara nu este de trecut cu vederea : de unde nu e nici Dumnezeu nu cere!!! Mănâncă si ei o pâine ‘Nacajita’!!

 5. Silviu Sergiu Răspunde

  Pai bine mai prietene tocmai pe mine m-ai gasit sa ma pui la gazeta de perete? :))) Glumesc. iti dau dreptate, partial:)))

 6. chinezu Răspunde

  @Silviu Sergiu
  pai daca pe tine te-am gasit? :)))))))
  nu esti cel mai reprezentativ pentru ce vroiam sa zic io acolo, da’ acuma no, numai tu erai pe acolo in ediatia aia a ziarului :D
  dau o bere pe faza asta :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.