Clar că mă duc să o văd pe păcătoasa Madonna

Să te râzi sau să plângi cu lacrimi amare când vezi reacţiile bisericii, în special aia catolică, la concertele Madonnei? Cei din boardul bisericii, cum ar veni, îndeamnă lumea să nu meargă să o vadă pe păcătoasă, din pricini care sunt atât de penibile că nu mai merită discutate.

Io evident că mă duc mâine să o văd pe păcătoasă. Şi asta nu ca să fac în ciudă bisericii, pentru că şi mie mi se rupe de ea fix precum i se rupe ei de mine. Ci pentru că vreau să văd live la lucru o femei-studiu de caz despre self-madement (daca există aşa ceva…).

Cât despre biserica cu pricina le-aş recomanda vajnic să îşi rezolve tiny-minyle probleme cu pedofilii în sutana care ar trebui linşaţi pe loc şi dupa aia să guiţe că Madonna e păcătoasă.

Fi-ne-ar Inchiziţa să ne fie de pacatoşi ce suntem numai noi şi ei nu!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Clar că mă duc să o văd pe păcătoasa Madonna”

  1. Biserica mamei lor!! Apropo nu merg sa o vad pe Madona ca eu am rămas la Baiez !! Dar cu cei care care se baga in seama pe munca altora am un dinte si femeia asta din ce ştiu eu nu a lăsat viaţa sa treca pe lângă ea, lasă ceva in urma !!. Sa ridice piatra………….. Aşa ca rămâne cum am stabilit, eu nu fac deosebiri intre biserici, nu le-am mandatat sa mă reprezinte pe nici una!

  2. Ai pus punctul pe i. Cred ca ceva sutanisti pedofili or sa fie la rupt bilete, sa mai cunoasca tineri „pacatosi” care vin la concert. Beware!

  3. Sînt departe de a fi fan Madona.
    Mie mi se pare numai o femeie de moravuri uşoare.
    Am auztit că a fost huiduită cînd s-a apucat să laude ţiganii…
    Dacă-i iubeşte aşa de mult, să-i ia la ea. Nu cred că sus zişii (ţigani) s-ar supăra.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)