Gadgeturi şi deviceuri cu gadgeteer.ro

Blogosfera romaneasca a inregistrat o crestere semnificativa in ultimii ani atat ca numar de jurnale lansate in spatiul virtual local, cat si ca impact si importanta in mass-media.

In prezent, din ce in ce mai multe bloguri se bucura de o audienta fidela, in crestere, fie ca vorbim de jurnale personale sau de adevarate site-uri specializate.

Intre acestea isi face loc, incepand de astazi, blogul Gadgeteer.ro (www.gadgeteer.ro), un proiect inedit sustinut de Vodafone Romania si creat de Prodigy°, agentie de consultanta in social media.

Gadgeteer.ro are la baza un program de teste ce implica opt oameni pasionati de tehnologie si gadget-uri, cunoscuti ca jurnalisti specializati sau bloggeri activi.

Programul ofera acestor „gadgeteers” acces la cele mai noi produse si servicii destinate mediului mobil, pe care le pot incerca pentru o perioada de timp. Parerile lor sunt apoi publicate pe blogul Gadgeteer.ro, alaturi de noutati in domeniu si insemnari scrise de invitati speciali.

La acest proiect participa: Vali Birzoi (valix.blogspot.com), Cristi Dorombach (piticu.ro), Dan Dragomir (dandragomir.biz), Victor Kapra (victorkapra.ro), Alex Mihaileanu (subiectiv.ro), Vali Petcu (zoso.ro), Alex Radescu (alexradescu.ro), Adrian Seceleanu (seceleanu.blogspot.com).

Via Manafu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: