0 comentarii la “Stimați blogheri! Vă propun să vindeți tricouri!

 1. Dragos Răspunde

  Flaviu Călin Rus (PPE-DE), în scris. − Am votat propunerea de recomandare a Parlamentului European adresată Consiliului privind parteneriatul strategic UE-Brazilia deoarece consider că acesta este benefic pentru ambele părţi şi poate contribui la dezvoltarea legăturii acestor două entităţi în scopul promovării binelui comun în ambele zone şi peste tot în lume.

  Dragoş Florin David (PPE-DE ), în scris . − « Am votat pentru propunerea de decizie a Consiliului privind încheierea unui protocol la Acordul euromediteranean între Comunitățile Europene și statele membre ale acestora, pe de o parte, și Regatul Marocului, pe de altă parte, pentru a ține seama de aderarea Republicii Bulgaria și a României la Uniunea Europeană, având în vedere dezvoltarea relaţiilor instituţionale şi comerciale cu Marocul. »

  Dragoş Florin David (PPE-DE ), în scris . − Am votat în favoarea raportului doamnei Laperrouze, cu privire la analiza strategică a situaţiei energetice din UE, deoarece el prevede că viitoarea politică energetică a UE ar trebui să includă planuri de acţiune în caz de urgenţă, realizarea de proiecte privind diversificarea surselor de aprovizionare şi noi obiective privind schimbările climatice.

  Sursa: site-ul Parlamentului European

 2. Mircea Popescu Răspunde

  Da, foarte misto, hai sa mai facem si alte idei misto, de exemplu un site cu Chuck Norris unde sa fie numa glume cum ii el de deosebit, si a inca o faza tare sa fie un site unde sa poti scrie ceva si sa-ti arate pagini care-s despre aia. Stii cum zic ?

 3. Supraofertă « Ioan Usca
 4. Camelia Răspunde

  Nu e rea ideea cu tricourile, mai ales pentru un om care ramane fara job in 2 sap…ca mine. ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: