26.04.2017

Stimați blogheri! Vă propun să vindeți tricouri!

Nu eu. Gabi are ideea asta creaţă. Care mie mi se pare chair mişto.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Vaaaai, tu EBa tu, ştie tati ce site bengos ţi-ai tras?

The price I gotta pay…

Niciun comentariu încă

 1. Dragos
  luni, 23 martie 2009, 14:55

  Flaviu Călin Rus (PPE-DE), în scris. − Am votat propunerea de recomandare a Parlamentului European adresată Consiliului privind parteneriatul strategic UE-Brazilia deoarece consider că acesta este benefic pentru ambele părţi şi poate contribui la dezvoltarea legăturii acestor două entităţi în scopul promovării binelui comun în ambele zone şi peste tot în lume.

  Dragoş Florin David (PPE-DE ), în scris . − « Am votat pentru propunerea de decizie a Consiliului privind încheierea unui protocol la Acordul euromediteranean între Comunitățile Europene și statele membre ale acestora, pe de o parte, și Regatul Marocului, pe de altă parte, pentru a ține seama de aderarea Republicii Bulgaria și a României la Uniunea Europeană, având în vedere dezvoltarea relaţiilor instituţionale şi comerciale cu Marocul. »

  Dragoş Florin David (PPE-DE ), în scris . − Am votat în favoarea raportului doamnei Laperrouze, cu privire la analiza strategică a situaţiei energetice din UE, deoarece el prevede că viitoarea politică energetică a UE ar trebui să includă planuri de acţiune în caz de urgenţă, realizarea de proiecte privind diversificarea surselor de aprovizionare şi noi obiective privind schimbările climatice.

  Sursa: site-ul Parlamentului European

  Răspunde
 2. luni, 23 martie 2009, 16:48

  […] – Uitaţi cum facem, mi-a venit mie o idee. Bag repede publicitate pe site-ul meu, ăla, sportlocal.ro şi voi băgaţi clickuri. Poate în trei zile câştigăm suficient cât să plătim cheltuielile. Mâncare a luat Crina destulă, avem pentru toţi, dacă facem economie. Văru-meu, managerul hotelului, a zis că nu plătim cazarea. Bun, ideal ar fi să nu stricaţi nimic. […]

  Răspunde
 3. marți, 24 martie 2009, 05:03

  Da, foarte misto, hai sa mai facem si alte idei misto, de exemplu un site cu Chuck Norris unde sa fie numa glume cum ii el de deosebit, si a inca o faza tare sa fie un site unde sa poti scrie ceva si sa-ti arate pagini care-s despre aia. Stii cum zic ?

  Răspunde
 4. marți, 24 martie 2009, 09:50

  […]             – Dau! Când mă lasă soră-mea pe comp, toată ziua dau clickuri la Chinez… […]

  Răspunde
 5. marți, 24 martie 2009, 14:23

  Nu e rea ideea cu tricourile, mai ales pentru un om care ramane fara job in 2 sap…ca mine. ;)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *