Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Cugetare milaneza: Fetele noastre de la Unicredit sunt mult mai tari decat fetele lor. Word!

Dupa cum va spuneam, am fost la Milano. Unde a avut loc lansarea oficiala a Trophy Tour, ceea ce inseamna ca minunata Cupa Champions League va porni intr-un turneu prin estul Europei si cum noi chiar acolo ne aflam, trofeul va ajunge si la noi in tara la sfarsitul lunii.

Unicredit e sponsor principal al acestui eveniment, motiv pentru care in my book a trecut de la stadiul de brand care nu imi spunea nimic mai mult decat altele la nivelul de brand simpatic.

Din jucausa delegatie romana alaturi de care am plecat la Milano, faceau parte (adica ne manau si ne adunau pe noi ceilalti) si fetele noastre de la Unicredit. Ele se intituleaza Anca, Ica si Ioana (in ordine alfabetica, fireste). Zic fetele noastre pentru ca erau romance si erau de la Unicreditul romanesc, cum ar veni. Si mai zic fetele noastre pentru ca, zau, parol, pe langa fetele lor, adica de la Unicreditul italienesc, trioul AII precizat mai sus era cu vreo 3,478 clase peste.

Word!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.