Scrisoare deschisă pentru tovarăşul Mircea Geoană, de la un PSDist ratat şi întârziat

Stimate domnule preşedinte Mircea Geoană (o zic la sanchi pentru că nici nu te stimez şi nici nu ţie îţi scriu scrisoarea asta, evident),

Am aflat cu neţărmurită emoţie (de la administratorul blocului, un fost securist care vă adoră) că, în înţelepciunea dumneavoastră atât de prost înţeleasă de Iliescu (prostănac, auzi…) aţi decis ca partid strâns unit în jurul conducătorului (adică dvs) să vă lipiţi de doctrina profund ideologică a celor de la PDL (îl ştiţi, e al ălora pe care v-aţi flegmant cu scuipat şi sânge vomitat).

Mărturisesc faptul (abureli, nu mărturisesc nimic) că m-am întristat mai ceva ca Băsescu atunci când l-a expectorat pe „dragă, Stolo”. Mai mult, dincolo de tristeţea trecătoare (ca orice tristeţe, de altfel, când e vorab de rahatul politic) raportez că mă simt totalmente şi irefutabil suav îngreţoşat de decizia luminată pe care aţi luat-o.

De ce aţi făcut asta, domnule Geoană (întrebare absolut penibilă, of course)? De ce v-aţi aliat cu cei pe care până mai ieri îi consideraţi duşamnii poporului (întrebare absolut penibilă, of course)? De ce aţi trădat măreţele idealuri social democrate (întrebare absolut penibilă, of course)?

Îmi veţi spune (da’ aşa nu mă’ntereseazăăăă) că aşa e în politică. Şi că nu înţeleg eu că cum merge treaba. Că nu pricep (pulime ce sunt) că a fi politician în adevărat spirit românesc înseamnă nu numai să lingi cu gemete de plăcere acolo unde ai scuipat, dar şi să radiezi tot când faci acest lucru şi să exulţi a zice „vaaaai, ce gust bun are…”.

Nu mă mai lungesc. Nu vă mai reţin. Pentru că mai este încă multă flegmă de lins şi presupun că sunteţi ocupat. Vă mai spun doar că, din secunda aceasta, nu mă mai consider membru PSD* şi renunţ definitiv şi irevocabil la această calitate, pe care v-aţi urinat şi fecalizat fără putinţă de tăgadă.

Încă ceva şi gata. Când vă întâlniţi cu curul lui Băsescu, pupaţi-l uşor, să nu îl înroşiţi prea tare că trebe să rămână portocaliu. Gata, treci la lins!

Semnat (cum ar veni),
Chinezu

*Pentru cei ce nu îmi cunosc buildungsromanul, am fost între 2001 şi 2003 ceva şefuleţ pe la TSDul lui Victor Ponta, branchul Maramureş. Dar m-am lăsat pentru că, recunosc, politica mă depăşeşte în multiple şi scârboase privinţe.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Scrisoare deschisă pentru tovarăşul Mircea Geoană, de la un PSDist ratat şi întârziat”

  1. Corect! In micimea mea, ma simt profund reprezentat de aceasta scrisoare, la care, de altfel, subscriu. Prostanac e putin spus! La noi, in Maramu’ e o vorba: mutu pulii. Scuze pentru limbaj, da’ asa e vorba.

  2. Cristi, ştiam că eşti de stânga, da’ nu ştiam că eşti sau ai fost membru PSD. Irelevant.

    Cert e că toţi ajungem să fim dezamăgiţi de politica asta. Eu sunt de dreapta. Eu am votat cu PNL. Dar dacă m-ai pune să spun că PNL-ul este dreapta adevărată în România m-aş simţi partizan şi uşor penibil. La fel, PSD nu reprezintă stânga modernă, ci socialismul apus.

    Iar stânga modernă nu e prostie. Aş fi votat Obama. În fine. Numai respect,… Apropo, acuma că avem iarăşi FSN, pot să-ţi spun „tovarăş”?

  3. Relax boys! Sa vedeti jurnalistele (evident, nu numai) ce ligeau curu’ (evident nu numai curu, da io asta zic ca mno… fac pe pudicu’) lui Mihalake ori Mircea SuperMan cat erau astia 2 parlamentari de MM… Sa vezi caprele cum isi cauta acuma „noi orizonturi”… de lins, of course! Misto post, China!

  4. Pingback: Chinezule, cum ramane cu românaşii nostrii? « Baia Mare în efect

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.