Scrisoare deschisă pentru tovarăşul Mircea Geoană, de la un PSDist ratat şi întârziat

Stimate domnule preşedinte Mircea Geoană (o zic la sanchi pentru că nici nu te stimez şi nici nu ţie îţi scriu scrisoarea asta, evident),

Am aflat cu neţărmurită emoţie (de la administratorul blocului, un fost securist care vă adoră) că, în înţelepciunea dumneavoastră atât de prost înţeleasă de Iliescu (prostănac, auzi…) aţi decis ca partid strâns unit în jurul conducătorului (adică dvs) să vă lipiţi de doctrina profund ideologică a celor de la PDL (îl ştiţi, e al ălora pe care v-aţi flegmant cu scuipat şi sânge vomitat).

Mărturisesc faptul (abureli, nu mărturisesc nimic) că m-am întristat mai ceva ca Băsescu atunci când l-a expectorat pe “dragă, Stolo”. Mai mult, dincolo de tristeţea trecătoare (ca orice tristeţe, de altfel, când e vorab de rahatul politic) raportez că mă simt totalmente şi irefutabil suav îngreţoşat de decizia luminată pe care aţi luat-o.

De ce aţi făcut asta, domnule Geoană (întrebare absolut penibilă, of course)? De ce v-aţi aliat cu cei pe care până mai ieri îi consideraţi duşamnii poporului (întrebare absolut penibilă, of course)? De ce aţi trădat măreţele idealuri social democrate (întrebare absolut penibilă, of course)?

Îmi veţi spune (da’ aşa nu mă’ntereseazăăăă) că aşa e în politică. Şi că nu înţeleg eu că cum merge treaba. Că nu pricep (pulime ce sunt) că a fi politician în adevărat spirit românesc înseamnă nu numai să lingi cu gemete de plăcere acolo unde ai scuipat, dar şi să radiezi tot când faci acest lucru şi să exulţi a zice “vaaaai, ce gust bun are…”.

Nu mă mai lungesc. Nu vă mai reţin. Pentru că mai este încă multă flegmă de lins şi presupun că sunteţi ocupat. Vă mai spun doar că, din secunda aceasta, nu mă mai consider membru PSD* şi renunţ definitiv şi irevocabil la această calitate, pe care v-aţi urinat şi fecalizat fără putinţă de tăgadă.

Încă ceva şi gata. Când vă întâlniţi cu curul lui Băsescu, pupaţi-l uşor, să nu îl înroşiţi prea tare că trebe să rămână portocaliu. Gata, treci la lins!

Semnat (cum ar veni),
Chinezu

*Pentru cei ce nu îmi cunosc buildungsromanul, am fost între 2001 şi 2003 ceva şefuleţ pe la TSDul lui Victor Ponta, branchul Maramureş. Dar m-am lăsat pentru că, recunosc, politica mă depăşeşte în multiple şi scârboase privinţe.

0 comentarii la “Scrisoare deschisă pentru tovarăşul Mircea Geoană, de la un PSDist ratat şi întârziat

 1. cineva Reply

  Corect! In micimea mea, ma simt profund reprezentat de aceasta scrisoare, la care, de altfel, subscriu. Prostanac e putin spus! La noi, in Maramu’ e o vorba: mutu pulii. Scuze pentru limbaj, da’ asa e vorba.

 2. ideirazlete Reply

  Foarte corect spus.
  Dar as mai adauga: e valabila si reciproca, dinspre pdl spre psd

 3. Alexandru Petria Reply

  Şi la curul lui Geoană pot să meargă destui intelectuali portocalii…

 4. Darius cel Tulbure Reply

  Cristi, ştiam că eşti de stânga, da’ nu ştiam că eşti sau ai fost membru PSD. Irelevant.

  Cert e că toţi ajungem să fim dezamăgiţi de politica asta. Eu sunt de dreapta. Eu am votat cu PNL. Dar dacă m-ai pune să spun că PNL-ul este dreapta adevărată în România m-aş simţi partizan şi uşor penibil. La fel, PSD nu reprezintă stânga modernă, ci socialismul apus.

  Iar stânga modernă nu e prostie. Aş fi votat Obama. În fine. Numai respect,… Apropo, acuma că avem iarăşi FSN, pot să-ţi spun “tovarăş”?

 5. chinezu Reply

  darius cel tulbure:
  tovarase, sigur ca poti sa imi spui tovarase
  macar cu atata sa ramanem dupa socialismul asta cu fata de geoana de la noi :D

 6. cosminoc Reply

  Relax boys! Sa vedeti jurnalistele (evident, nu numai) ce ligeau curu’ (evident nu numai curu, da io asta zic ca mno… fac pe pudicu’) lui Mihalake ori Mircea SuperMan cat erau astia 2 parlamentari de MM… Sa vezi caprele cum isi cauta acuma “noi orizonturi”… de lins, of course! Misto post, China!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.