Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Fa, Eleno, ia da-te mai incolo sa ii spun ceva lu' Ciutacu

Draga mai Victore,

Vai ce tare m-am distrat. Am fost toata ziua plecat si seara inainte de a pune geana pe geana am lecturat ce i-ai transmis cucoanei Udrea. Si m-am ras temeinic, asa cum rade un ardelean. Desi nu e de ras, mai Victore…

In loc sa te ocupi si tu de treburi serioase, niste anchete cu imbuibati ghertoi care au furat din cutia milei si de astea, stai sa iti futilizezi creierul (ma rog, o mica parte, ca doar nu ti-ai pus masiv neuronii la contributie cu faza asta) ca sa ii explici lu’ cucoana Udrea ce nu are cum sa inteleaga. Pentru ca nu are organul cu care sa inteleaga ca ceea ce face ea e atat de trecut de minima bariera de bun simt incat da-i pace…

Dar mie mi se rupe in paispe virgula paispe de Udrea. Dau din umeri de cate ori ii vad ghertoismele siliconate si schimb canalul sau intorc foaia. Asa ca, zau, mi se rupe de ea. Dar de tine nu mi se rupe. Chiar dimpotriva. Si nu imi place ca te vad asa incrancenat. Chiar deloc.

E drept ca tu si cand injuri o faci cu mega-savoare. Si ca putini din cei care te critica din toate partile pot scrie cum faci tu. Poate si de aia te injura. O invidie de asta de breasla intelease ca pseudo-motivatie (partial) existentiala. Dar mie, ti-o spun sincer, mi-e tare frica sa nu se duca dracului si savoarea asta, incet, incet, din cauza incrancenarii care se strecoara tiptilamente printre randurile tale. Ar fi mare pacat. Ca nu e loc de amandoua…

Poate ca mi-e obosit mie neuronul. Si vad fandacsii acolo unde nu sunt si, zau, mai Victore, nu ar trebui sa fie. Dar mai bine asa. Mai bine sa ma las cuprins de fandacsie acum si sa iti raportez ce cred acuma, decat mai incolo, cand s-ar putea sa fie prea tarziu. Nu pentru tine. Ci pentru mine, pentru toti cei carora ne placi intr-un anumit fel si care ridicam spranceana cand te vedem mai incrancenat decat e cazul si decat, zau, frate, ar trebui sa fii.

Cele bune, Victore, si mai da-o-n franzela mea pe Elena asta de acuma si pe toate cele care ar putea urma. Ca nu merita.

chinezu

11 comentarii la “Fa, Eleno, ia da-te mai incolo sa ii spun ceva lu' Ciutacu

 1. kamy Reply

  Lasa ca i-a zis bine. Pacat ca ziaristii au cioc doar pe blog, la interviu zic doar de pe script.

 2. Victor Ciutacu Reply

  Am si eu limitele mele, batrane…

 3. popesculadrian Reply

  cred ca am mai spus asta undeva:ciutacu rules!:D

 4. Darius Reply

  Neshte rautaciosi si neshte aroganti, toti astia de la Intact. :)

 5. licurici Reply

  fantastic, unul e mai mirlan ca de obicei si il pupati toti. eu zic ca asa e el, de la natura. birjar… mana mai departe.

 6. Mircea Popescu Reply

  Care savoare omule bun ? Esti beut ?

 7. Ionut Reply

  *înainte să pui Geoană pe Geoană :))

  Doamna Nuţi merita ce-i mai bun, nu degeaba are urme de cataramă în frunte! :)

 8. kamy Reply

  @Victor

  Maestre nu ma intelege gresit, ar fi penibil sa repeti scena la televizor. Sub nivelul tau.
  Ma refeream la faptul ca nu vad in presa romaneasca interviuri in care sa se puna intrebari incomode, genul de intrebari care sa faca un politician sa se simta ca o caprioara in lumina farurile, dezorientat si sigur pe o iminenta catastrofa de PR. Intrebari documentate si cu dovezi clare in fata, scrise negru pe alb, irefutabile si incontestabile.
  Noi ii lasam sa ne abureasca, sa ne invarta in cerc, sa ne explice realitatea lor, sa ne traga valul pe ochi. De asta ne meritam conducatorii.

 9. un intamplator Reply

  Maestre ti se rupe acu’ de Elena Basescu. Dar mai incolo ajunge la fel de importanta ca Elena Udrea, si atunci ce te faci?

 10. mirabela brasov Reply

  Basescu este cel mai rau politician si presedinte care l-a avut vreodata Romania.De 5 ani stie numai criza si scandal.e simplu …La Brasov Votam Mircea Geoana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.