Un dobitoc

11.04.2008

Deşi 6000 de ori a sunat un tânăr din jud. Ialomiţa la dispeceratul de urgenţă 112. Omul a făcut se pare o fixaţie şi până când nu le-a scos din minţi pe telefoniste nu s-a lăsat. Ce nu a ştiut el este că poliţiştii îl pot localiza chiar dacă a folosit o cartelă reîncărcabilă.

Reporter: Bărbatul are 24 de ani şi este din Ialomiţa, şi a reuşit performanţa să sune chiar şi de 487 de ori într-o singură zi la 112. Nu anunţa nimic grav, ci doar le înjura pe operatoare. Insistenţa lui a determinat pe poliţişti să-l caute. L-au şi găsit, dar la audieri bărbatul nu a recunoscut nimic. A fost dus şi la un psihiatru care a decis că are discernământ. Cel mai grav este faptul că peste 80% din apelurile date la 112 sunt false. Tot aceştia care dau astfel de telefoane sunt identificaţi şi amendaţi, iar dacă recidivează riscă ani grei de puşcărie.

(Prin Monitoring Media: ProTV, Ora: 19:00)

0 comentarii la “Un dobitoc

 1. moshcalifar Reply

  Tztztz, jignesti dobitoacele omule, nu se face :)…O sa se faca bine cu socuri tanarul obsedat.

 2. kmi Reply

  S-o fi stabilit si pragul de la care se considera ca incepe sa recidiveze? …

 3. ametzitul Reply

  uite d-asta ar trebui ca ăia de la 112 să fie mobili, şi să primească minute când sunt sunaţi :)

 4. hadean Reply

  tipul e fix piticu pe lângă o “pretenă” din oradea, anca frăţilă pe numele de fată(între timp s-a măritat) care, pe vremea când lucram la radio mă suna cu frecvenţa de un apel la trei secunde, trei ore pe zi. treaba asta a durat doi ani încheiaţi. după ce am plecat în baia mare a aflat unde lucram (la alt post de radio) şi a luat-o de la capăt, cu aceeaşi insistenţă. azi îmi intră pe www cu cel puţin trei id-uri diferite şi se mai şi ceartă cu ea însăşi în comment-uri. am schimbat numărul de mobil de două ori (e doar nebună, nu proastă, nu i-a fost greu să-l afle)pentru că mă suna cam de 150 de ori pe noapte şi îmi curgeau sms-urile gârlă. tot pe ea o suspectez că îmi umple căsuţa poştală de pe yahoo cu mms-uri muzicale. nu am făcut cercetări, le dau “delete” în masă. când a început povestea asta, la poliţie mi-au spus că nu au ce să-i facă, deşi aveam înregistrări cu apelurile ei şi cu lăturile pe care le vărsa prin telefon. am renunţat, ea nu, continuă şi azi. şi nu, nu am făcut sex cu ea. am văzut-o o singură dată, mă aştepta pe treptele postului de radio cu tămâie, să scoată dracii din mine. (pe care tot ea îi băgase, cu telefoanele). statul român mai are mult până mă ajunge la capitolul “nervi de oţel” :-)

 5. Andrei Monciu Reply

  cum sa-l gaseasca prin pre pay?

 6. ullise Reply

  Nu creeeeeeeed, nu cred ca l-au gasit cu tehnologia din RO

 7. Yane Reply

  da ce are tehnologia din RO? daca nu o ai tu, nu o are nimeni?

 8. hadean Reply

  nu stiu prietene chinezu daca se vede la fel la toata lumea, dar eu cand duc sageata mausului pe artocolul asta la “comentarii” imi scrie pe ecran “comenteaza un dobitoc”:-)
  funny bugat!:-)))

 9. hadean Reply

  articolul

 10. chinezu Reply

  hadean:
  futu-i wordpressu si pionerii :D
  m-am ras ca lumea :))))))

 11. hadean Reply

  :-),şi io

 12. artistu Reply

  Eee c4 sa ii faci ma chinezare, daca unora nu le-a crescut mintea mai mult de clasa a saptea. Unii chioar cred ca e funny sa dai tel la 112 si sa le zici porcarii alora la telefon!
  ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.