Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Un dobitoc

11.04.2008

Deşi 6000 de ori a sunat un tânăr din jud. Ialomiţa la dispeceratul de urgenţă 112. Omul a făcut se pare o fixaţie şi până când nu le-a scos din minţi pe telefoniste nu s-a lăsat. Ce nu a ştiut el este că poliţiştii îl pot localiza chiar dacă a folosit o cartelă reîncărcabilă.

Reporter: Bărbatul are 24 de ani şi este din Ialomiţa, şi a reuşit performanţa să sune chiar şi de 487 de ori într-o singură zi la 112. Nu anunţa nimic grav, ci doar le înjura pe operatoare. Insistenţa lui a determinat pe poliţişti să-l caute. L-au şi găsit, dar la audieri bărbatul nu a recunoscut nimic. A fost dus şi la un psihiatru care a decis că are discernământ. Cel mai grav este faptul că peste 80% din apelurile date la 112 sunt false. Tot aceştia care dau astfel de telefoane sunt identificaţi şi amendaţi, iar dacă recidivează riscă ani grei de puşcărie.

(Prin Monitoring Media: ProTV, Ora: 19:00)

0 comentarii la “Un dobitoc

 1. moshcalifar Răspunde

  Tztztz, jignesti dobitoacele omule, nu se face :)…O sa se faca bine cu socuri tanarul obsedat.

 2. kmi Răspunde

  S-o fi stabilit si pragul de la care se considera ca incepe sa recidiveze? …

 3. ametzitul Răspunde

  uite d-asta ar trebui ca ăia de la 112 să fie mobili, şi să primească minute când sunt sunaţi :)

 4. hadean Răspunde

  tipul e fix piticu pe lângă o „pretenă” din oradea, anca frăţilă pe numele de fată(între timp s-a măritat) care, pe vremea când lucram la radio mă suna cu frecvenţa de un apel la trei secunde, trei ore pe zi. treaba asta a durat doi ani încheiaţi. după ce am plecat în baia mare a aflat unde lucram (la alt post de radio) şi a luat-o de la capăt, cu aceeaşi insistenţă. azi îmi intră pe www cu cel puţin trei id-uri diferite şi se mai şi ceartă cu ea însăşi în comment-uri. am schimbat numărul de mobil de două ori (e doar nebună, nu proastă, nu i-a fost greu să-l afle)pentru că mă suna cam de 150 de ori pe noapte şi îmi curgeau sms-urile gârlă. tot pe ea o suspectez că îmi umple căsuţa poştală de pe yahoo cu mms-uri muzicale. nu am făcut cercetări, le dau „delete” în masă. când a început povestea asta, la poliţie mi-au spus că nu au ce să-i facă, deşi aveam înregistrări cu apelurile ei şi cu lăturile pe care le vărsa prin telefon. am renunţat, ea nu, continuă şi azi. şi nu, nu am făcut sex cu ea. am văzut-o o singură dată, mă aştepta pe treptele postului de radio cu tămâie, să scoată dracii din mine. (pe care tot ea îi băgase, cu telefoanele). statul român mai are mult până mă ajunge la capitolul „nervi de oţel” :-)

 5. Andrei Monciu Răspunde

  cum sa-l gaseasca prin pre pay?

 6. ullise Răspunde

  Nu creeeeeeeed, nu cred ca l-au gasit cu tehnologia din RO

 7. Yane Răspunde

  da ce are tehnologia din RO? daca nu o ai tu, nu o are nimeni?

 8. hadean Răspunde

  nu stiu prietene chinezu daca se vede la fel la toata lumea, dar eu cand duc sageata mausului pe artocolul asta la „comentarii” imi scrie pe ecran „comenteaza un dobitoc”:-)
  funny bugat!:-)))

 9. hadean Răspunde

  articolul

 10. chinezu Răspunde

  hadean:
  futu-i wordpressu si pionerii :D
  m-am ras ca lumea :))))))

 11. hadean Răspunde

  :-),şi io

 12. artistu Răspunde

  Eee c4 sa ii faci ma chinezare, daca unora nu le-a crescut mintea mai mult de clasa a saptea. Unii chioar cred ca e funny sa dai tel la 112 si sa le zici porcarii alora la telefon!
  ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.