Un dobitoc

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

11.04.2008

Deşi 6000 de ori a sunat un tânăr din jud. Ialomiţa la dispeceratul de urgenţă 112. Omul a făcut se pare o fixaţie şi până când nu le-a scos din minţi pe telefoniste nu s-a lăsat. Ce nu a ştiut el este că poliţiştii îl pot localiza chiar dacă a folosit o cartelă reîncărcabilă.

Reporter: Bărbatul are 24 de ani şi este din Ialomiţa, şi a reuşit performanţa să sune chiar şi de 487 de ori într-o singură zi la 112. Nu anunţa nimic grav, ci doar le înjura pe operatoare. Insistenţa lui a determinat pe poliţişti să-l caute. L-au şi găsit, dar la audieri bărbatul nu a recunoscut nimic. A fost dus şi la un psihiatru care a decis că are discernământ. Cel mai grav este faptul că peste 80% din apelurile date la 112 sunt false. Tot aceştia care dau astfel de telefoane sunt identificaţi şi amendaţi, iar dacă recidivează riscă ani grei de puşcărie.

(Prin Monitoring Media: ProTV, Ora: 19:00)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Un dobitoc”

  1. tipul e fix piticu pe lângă o „pretenă” din oradea, anca frăţilă pe numele de fată(între timp s-a măritat) care, pe vremea când lucram la radio mă suna cu frecvenţa de un apel la trei secunde, trei ore pe zi. treaba asta a durat doi ani încheiaţi. după ce am plecat în baia mare a aflat unde lucram (la alt post de radio) şi a luat-o de la capăt, cu aceeaşi insistenţă. azi îmi intră pe www cu cel puţin trei id-uri diferite şi se mai şi ceartă cu ea însăşi în comment-uri. am schimbat numărul de mobil de două ori (e doar nebună, nu proastă, nu i-a fost greu să-l afle)pentru că mă suna cam de 150 de ori pe noapte şi îmi curgeau sms-urile gârlă. tot pe ea o suspectez că îmi umple căsuţa poştală de pe yahoo cu mms-uri muzicale. nu am făcut cercetări, le dau „delete” în masă. când a început povestea asta, la poliţie mi-au spus că nu au ce să-i facă, deşi aveam înregistrări cu apelurile ei şi cu lăturile pe care le vărsa prin telefon. am renunţat, ea nu, continuă şi azi. şi nu, nu am făcut sex cu ea. am văzut-o o singură dată, mă aştepta pe treptele postului de radio cu tămâie, să scoată dracii din mine. (pe care tot ea îi băgase, cu telefoanele). statul român mai are mult până mă ajunge la capitolul „nervi de oţel” :-)

  2. nu stiu prietene chinezu daca se vede la fel la toata lumea, dar eu cand duc sageata mausului pe artocolul asta la „comentarii” imi scrie pe ecran „comenteaza un dobitoc”:-)
    funny bugat!:-)))

  3. Eee c4 sa ii faci ma chinezare, daca unora nu le-a crescut mintea mai mult de clasa a saptea. Unii chioar cred ca e funny sa dai tel la 112 si sa le zici porcarii alora la telefon!
    ;)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)