Dacă crezi că în România ești safe și că atacurile hackerilor nu te pot atinge, nope, nu este așa. Mai bine protejează-te!

Cu regret, la despărţirea de PRO TV…

07.03.2008

Până mai zilele trecute, dacă m-ar fi luat cineva la sentiment şi, în dulce spirit suporterial cum că trebe neapărat să fii stelist, dinamovist sau rapidist, m-ar fi întrebat ce fel de consumator de tv sunt, aş fi răspuns fără să îmi consum neuronul prea tare, simplu, direct şi fără fasoane: “sunt protevist”. Băi, nu prea…

Revoluţia media pe care a lansat-o PRO TV m-a prins precum cântecul sirenelor din legenda greacă. Şi am crescut alături de PRO TV, am consumat PRO TV la greu, am fost un protevist adevărat. Însă acum stop joc. Pentru că PRO TV nu mai este ce a fost. Sau, mă rog, eu nu mai sunt ce am fost. Pe undeva, la un moment dat, s-a produs ruptura. Şi e cam forever…

La filmele de pe PRO TV nu mă mai uit de multă vreme. Pentru că nesimţirea cu care ultimele filme pe care le-am văzut au fost măcelărite prin tăierea intempestivă de pasaje întregi pentru ca să le încapă publicitate m-a dezgustat precum un gurmand care găseşte în mămăliga cu urzici o râmă de vreo 14 cm.

La ştirile PRO TV nu mă mai uit de şi mai multă vreme pentru că agenda mea personală are la fel de multă legătură cu conţinutul ştirilor PRO TV precum un cetaceu are legătură cu succesul echipei Vulturii Baia Mare în liga a doua de baschet.

Iar mega-producţiile lor, care fac un rating devastatator, mă lasă mai rece decât o bere expirată uitată într-un frigider dat la maxim.

Singurul lucru la care mă mai uit la PRO TV sunt meciurile din Liga Campionilor. Atât.

Nu mai sunt protevist. Şi, cu toată sinceritatea, chiar îmi pare rău…

6 comentarii la “Cu regret, la despărţirea de PRO TV…

 1. mesterulmanole Reply

  fiindca ai fost sentimental…si ai avut legatura. Ca eu de exmplu, m-am saturat mai de mult, nu de alta da chiar visam urat noaptea si gandeam fatalist. pe bune.

 2. kmi Reply

  Da. Exceptia, desi e una singura, e mare :)
  Am televizorul pe Pro-TV dimineata, in fiecare dimineata, pentru ca-mi place Mihai Dedu si mi-au placut cam toate fetele cu care a prezentat…aaaaa…si-mi place si Cristi Tabara. Mult. Nici eu nu urmaresc “megaproductiile” pe care le anunta: filme, revelioane etc, dar imi place atitudinea lor.
  In plus, seara stau numai pe Antene (2 si 3) si trebuie sa existe echilibru ;)

 3. kostea Reply

  Subscriu. mai ales la faza cu taiatul filmelor, chiar ca e nesimtire crunta. deja mai bine ma uit la etno tv

 4. artistu Reply

  Asta vorbeam cu un vechi prieten de facultate! Ba ce a fost Pro TV-ul si ce a ajuns! Cu ce succes nebun si ce programe “profi” s-a lansat si in ce mocirla se scalda acum! Eee asta-i viata! Ciclu continuu de SUS-JOS! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.