Lucruri care contează cu adevărat

26.02.2008

Poveste impresionantă despre devotament şi o viaţă salvată în condiţii incredibile. Deşi paralizată, o femeie din Timiş şi-a scăpat tatăl de la moarte. Bătrânul făcuse o criză şi se prăbuşise în cameră. Avea nevoie urgentă de o ambulanţă. Singură în casă, fiica lui care nu se poate ridica din pat, s-a chinuit să scrie un e-mail în care cerea ajutor şi l-a trimis la 80 de prieteni. Cum s-a terminat totul ne spune Roxana.

Corespondent: Apelul disperat făcut pe internet a fost citit de o cunoştinţă a femeii care stă la sute de km distanţă în Argeş. Îngrozită, a sunat imediat la 112 , echipajul de intervenţie a mers urgent la adresa indicată la Buziaş şi a acordat primul ajutor bărbatului care suferise un ataca cerebral. Fiica lui cea care i-a salvat viaţa într-o secundă de inspiraţie deşi era ngheţată de spaimă este paralizată de 9 ani. Singura ei legătură cu lumea este calculatorul pe care tatăl îl aşează lângă pat. Acesta a fost şi norocul lor aşa a ajuns apelul de urgent.

Aşa începea mesajul disperat al femeii. Recunoaşte că atunci când şi-a văzut tatăl de 75 de ani căzut la podea a simţit că i se opreşte inima. Era neputincioasă, nu putea să ajungă la telefon, nici să deschidă uşă. Mâinile o ajută prea puţin, s-a chinuit să scrie câteva cuvinte prin care să anunţe situaţia limită. Au urmat minute grele de aşteptare, nu primea nici un răspuns îşi auzea inima cum îi bătea de spaimă. Tatăl ei parcă nici nu mai respira. După 35 de minute a auzit sirena ambulanţei, o prietenă de-a ei din Piteşti citise mesajul şi sunase la serviciul de urgenţă. Tatăl Alinei a ajuns la timp la spital. Medicii au reuşit să-l stabilizeze şi spun că pentru moment pericolul a trecut.

(Prin Monitoring Media: ProTV, Ora: 19:00)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Lucruri care contează cu adevărat”

  1. Admirabil gest, in unele imprejurari, noi cei care ne consideram puternici si sanatosi ajungem sa fim salvati, ca si in cazul in speta, de umbre, care din pacate mai ales pentru societatea noastra, conteaza atat de putin!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.