Reproducătorii din judeţ, la control cu sperma

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

26.02.2008

Am citit acest titlu absolut fabulos în ediţia online a cotidianului Informaţia Zilei de Maramureş. Este un material despre „cresterea si ameliorarea genetica a animalelor” şi despre „lucrari de bonitare, clasare si autorizare a reproducatorilor masculi din toate speciile utilizate la monta naturala”.

Şi ca să nu fi lăsată ideea în suspans avem un director de profil care ne explică: “Pentru a fi admisi la reproductie, reproducatorii din toate speciile trebuie sa fie individualizati, sa apartina de regula razei zonate si sa aiba varsta optima pentru introducerea si utilizarea la monta. Trebuie sa fie in stare perfecta de sanatate, sa indeplineasca cerinte minime ale clasei generale I, sa corespunda din punct de vedere al parametrilor spermatici in urma examenului seminalogic”, spune directorul Ioan Mihalca.”

Deci, după cum vă spuneam, fabulos.

PS numai pentru prietenii mei de la Informaţia Zilei: nu vă supăraţi pe un chinezu chiţibuşar, dar, trebe să recunoaşteţi, drajilor, că materialul e, după cum spuneam, fabulos :D.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

0 thoughts on “Reproducătorii din judeţ, la control cu sperma”

  1. pe mine ma intereseaza rezultatu’ testarii. deci, astept cu interes urmatorul articol care s ane explice cum au iesit producatorii la testarea spermei :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)