Nou: Studiu bazat pe răspunsurile primite din partea a 153 de top influenceri. Cere gratuit rezultatele studiului aici.

Reproducătorii din judeţ, la control cu sperma

26.02.2008

Am citit acest titlu absolut fabulos în ediţia online a cotidianului Informaţia Zilei de Maramureş. Este un material despre „cresterea si ameliorarea genetica a animalelor” şi despre „lucrari de bonitare, clasare si autorizare a reproducatorilor masculi din toate speciile utilizate la monta naturala”.

Şi ca să nu fi lăsată ideea în suspans avem un director de profil care ne explică: “Pentru a fi admisi la reproductie, reproducatorii din toate speciile trebuie sa fie individualizati, sa apartina de regula razei zonate si sa aiba varsta optima pentru introducerea si utilizarea la monta. Trebuie sa fie in stare perfecta de sanatate, sa indeplineasca cerinte minime ale clasei generale I, sa corespunda din punct de vedere al parametrilor spermatici in urma examenului seminalogic”, spune directorul Ioan Mihalca.”

Deci, după cum vă spuneam, fabulos.

PS numai pentru prietenii mei de la Informaţia Zilei: nu vă supăraţi pe un chinezu chiţibuşar, dar, trebe să recunoaşteţi, drajilor, că materialul e, după cum spuneam, fabulos :D.

0 comentarii la “Reproducătorii din judeţ, la control cu sperma

  1. shefa Răspunde

    pe mine ma intereseaza rezultatu’ testarii. deci, astept cu interes urmatorul articol care s ane explice cum au iesit producatorii la testarea spermei :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.