23.07.2017

Ce mişto e să faci bani şi să te doară la bască de românu…

„Grupul belgian Delhaize, prezent la noi in tara prin lantul de supermarketuri Mega Image a inregistrat in 2007 venituri totale de 165,5 milioane euro in Romania si Indonezia, in crestere cu 20,9% fata de anul precedent, potrivit datelor financiare publicate de companie.”

Atât de tare mă bucură când văd că se pot face afaceri bănoase în România chiar dacă te doare fix la basca ta belgiană de serviciile pe care le oferi cumpărătorului care ţi-a băgat în buzunar creşterea de 20,9% faţă de anul trecut. Când zic „servicii” zic comportamentul celor care lucrează în Mega Image. Şi care comportament e absolut sub orice critică.

Nu vreau să generalizez, însă. Eu mă refer la Mega Image de pe Titulescu. Numai că pentru mine Mega Image de pe Titulescu chiar înseamnă Mega Image…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

L-au făcut pedofil pe Mahomed. Şi ne mai mirăm că intră ăştia cu avioanele în turnuri

Dacă verifici mailul nevestei faci puşcărie

Niciun comentariu încă

 1. joi, 17 ianuarie 2008, 15:36

  pe mine ma seaca mega image de pe ion mihalache. pentru mine ala e mega image. nu mai vorbesc de faptul ca au obtinut autorizatia in conditiile in care nu exista decat vreo 3 locuri de parcare. dupa ora 17.00, se circula efectiv pe linia de tramvai, prima si a doua banda fiind ocupata de masinile puse, cu indolenta, pe avarie. la tine, pe titulescu, parca nu opresc chir asa magarii. chiar nu au unde.

  si apropo, ar merita aflat daca banii sunt „repatriati” in tara mama sau raman si pe aici. ca daca doar vin sa faca bani la noi…ma enerveaza si mai rau

  Răspunde
 2. joi, 17 ianuarie 2008, 20:43

  E clar ca o parte din bani pleaca spre Belgia, ca doar nu au deschis in Romania afaceri doar ca sa faca fapte bune si sa aiba ai nostrii unde sa munceasca.
  In alta ordine de idei, cei care lucreaza la Mega Image si care se comporta „sub orice critica” sunt romani de ai nostri. Nu-i asa?
  Indiferent cine e patronul/investitorul, fie el belgian fie el japonez sau alta natie, angajatii care bineinteles sunt romani de-ai nostri tot sub orice critica vor fi, pentru ca asta e natia noastra. Ne doare-n cot de ceea ce facem si ne bagam picioarele in orice fara sa ne pese deloc.
  Hai noroc!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *