Politicieni cu naturelul simţitor

24.01.2008

De vreo 3 zile (glumesc, vă daţi seama, de vreo exact 3 minute doar) mă tot gândesc care sunt cei mai naturali politicieni. Prin naturaleţea lor (vă rog nu îmi spuneţi că e contradicţie în termeni că stricaţi frumuseţea acestui post) înţeleg diferenţa mică şi foarte mică dintre cum se comportă ei între prieteni, între cunoscuţi şi cum se comportă la televizor sau în public.

Mie doar doi îmi vin în minte acum: Victor Ponta şi Cosmin Guşă. E adevărat că am avut senzaţionala şi impresionata ocazie (ocazii, mă rog) să îi cunosc şi aşa, şi aşa. Aşa că mă pot exprima în chestiune.

Alţii nu îmi vin în minte acuma. Ori e mintea mea mai îngustă în aceste momente de înălţătoare unire, ori nu mai sunt alţii.

Hopa!!! În timp ce scriam mi-am adus aminte de Clark Gable. Pe ăsta nu l-am cunoscut personal. Din fericire. Dar nu poţi zice că Gigi Becali nu e cu naturelul simţitor…

0 comentarii la “Politicieni cu naturelul simţitor

 1. Vania Reply

  Mă gândeam la Crin Antonescu… Sigur, nu pot să jur că am dreptate, căci nu-l ştiu decât de la tv.

 2. anca Reply

  da ma lasi cu gusa asta? daca si asta ii natural, vai de noi!. iata lista mea: crin antonescu ,sorin oprescu, nicolae serban (sper ca nu l-am botezat!). degeaba tot caut prin “arhiva” ca nu-mi vin altii in minte!

 3. Andrei Reply

  Sorin Oprescu

 4. kmi Reply

  domnu’ chinezu’ dumneata ai darul de a insufleti oamenii. Din aceasta perspectiva, pot sa apreciez ca fiind “cu naturelul simtitor” cele 2 nume, sper sa tina cont de capitalul de incredere, de care beneficiaza…
  Eu nu cred ca exista politicieni naturali/dezinvolti.

 5. bety Reply

  vadim :-D

 6. artistu Reply

  L asorin Oprescu mai adaug si io un vot si mai mai o mai pun la lista si pe colega noastra de blogosfera Gabriela Cretu.
  ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.