28.04.2017

Politicieni cu naturelul simţitor

De vreo 3 zile (glumesc, vă daţi seama, de vreo exact 3 minute doar) mă tot gândesc care sunt cei mai naturali politicieni. Prin naturaleţea lor (vă rog nu îmi spuneţi că e contradicţie în termeni că stricaţi frumuseţea acestui post) înţeleg diferenţa mică şi foarte mică dintre cum se comportă ei între prieteni, între cunoscuţi şi cum se comportă la televizor sau în public.

Mie doar doi îmi vin în minte acum: Victor Ponta şi Cosmin Guşă. E adevărat că am avut senzaţionala şi impresionata ocazie (ocazii, mă rog) să îi cunosc şi aşa, şi aşa. Aşa că mă pot exprima în chestiune.

Alţii nu îmi vin în minte acuma. Ori e mintea mea mai îngustă în aceste momente de înălţătoare unire, ori nu mai sunt alţii.

Hopa!!! În timp ce scriam mi-am adus aminte de Clark Gable. Pe ăsta nu l-am cunoscut personal. Din fericire. Dar nu poţi zice că Gigi Becali nu e cu naturelul simţitor…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Ce rău îmi pare de Ion Iliescu…

Care cap cade de la Adevărul?

Niciun comentariu încă

 1. joi, 24 ianuarie 2008, 11:29

  Mă gândeam la Crin Antonescu… Sigur, nu pot să jur că am dreptate, căci nu-l ştiu decât de la tv.

  Răspunde
 2. anca
  joi, 24 ianuarie 2008, 11:37

  da ma lasi cu gusa asta? daca si asta ii natural, vai de noi!. iata lista mea: crin antonescu ,sorin oprescu, nicolae serban (sper ca nu l-am botezat!). degeaba tot caut prin „arhiva” ca nu-mi vin altii in minte!

  Răspunde
 3. Andrei
  joi, 24 ianuarie 2008, 13:13

  Sorin Oprescu

  Răspunde
 4. kmi
  joi, 24 ianuarie 2008, 13:16

  domnu’ chinezu’ dumneata ai darul de a insufleti oamenii. Din aceasta perspectiva, pot sa apreciez ca fiind „cu naturelul simtitor” cele 2 nume, sper sa tina cont de capitalul de incredere, de care beneficiaza…
  Eu nu cred ca exista politicieni naturali/dezinvolti.

  Răspunde
 5. joi, 24 ianuarie 2008, 13:44

  vadim :-D

  Răspunde
 6. joi, 24 ianuarie 2008, 14:51

  L asorin Oprescu mai adaug si io un vot si mai mai o mai pun la lista si pe colega noastra de blogosfera Gabriela Cretu.
  ;)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *