Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Nepăsarea TVR naşte noi extensii

16.02.2008

Sunt chiar enervanţi ăştia din TVR. Bine, asta nu e o noutate. Doar că de fiecare dată te enervezi, iar şi iar, când îi vezi ce isprăvi fac.

Par exemplu, mă uit, când prind, la “Replay” de la TVR 2, undeva pe la 19.30. Foarte faină idee să îţi foloseşte arhiva pe care o ai ca televiziune publică pentru a difuza înregistrări ale unor meciuri clasice ale echipei naţionale sau ale echipelor de club, profiluri de cluburi sau de jucători, etc. Numai că mie mi se pare că cei de la TVR au abordat această emisiune pe principiul “hai să dăm şi noi ceva în intervalul ăsta că şi aşa nu se uită nimeni la noi”.

Cum altfel aţi putea explica fenomenul prin care de 3 emisiuni la rând, când apare pe ecran adresa de mail a emisiuni, scrie magistral replay@tvr.to. De 3 emisiuni, fraţilor! “to” de la tolomaci, tonţi. Adică ăştia bagă caseta şi dupa aia se duc să bea o bere sau să tragă o ţigare.

La urma urmei, nici nu mă mai miră. Acesta este stilul TVR: când zici că au făcut o chestie mişto, hop şi mizeria care îţi taie toată pofta.

0 comentarii la “Nepăsarea TVR naşte noi extensii

  1. AL.M.M Reply

    Tu ii spui nepasare. Eu cred ca e doar lipsa de profesionalism si uneori (stiu ca asta este un cuvant dur) prostie. Cred ca sunt pur si simplu depasiti de piata media din Romania.

  2. anca Reply

    da baga ceva despre kosovo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.