Câţi Dumnezei sunt, tati?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am în piticul meu de 8 ani un opritor fantastic atunci când mă ia valul în anumite probleme. E, dacă vreţi, un fel de mic guru pentru mine. Încercaţi şi voi să întrebaţi un copil de 7, 8 ani ce părere are despre nişte lucruri care vă frământă şi dacă nu rămâneţi cu gura căscată să nu îmi spuneţi mie chinezu.

Aşa am păţit io cu subiectul Biserica Ortodoxă şi fazele cu Catedrala Neamului şi cu religia în şcoli şi cu alte atâte caterinci de sorginte ortodoxă. M-am enervat ca prostu la un moment dat într-o discuţie. Piticul meu asista mirat. La un moment dat mă întreabă: Tati, dar câţi Dumnezei sunt?

Stop joc. Punct. La revedere multă. Nici măcar nu mă mai interesează subiectul. Să facă ce vor. Dumnezeu cu mila.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Câţi Dumnezei sunt, tati?”

  1. corect!
    Numai ca se confunda Hristos-Dumnezeu, cu patriarhul Daniel si greseli ale B.O.R. Slujitorii au devenit functionari publici iar Biserica a devenit o companie in registrul comertului, asa cum au dorit legile si poporul! Aveti ce ati vrut! In ceea ce priveste catedrala…este un proiect inoportun1 Acum la patriarhie, vin doar 20 persoane zilnic. Dupa ce vor face catedrala, vor veni doar 10 !!! Proiect nefolositor! Pe temeliile ce tocmai le-au pus, ar trebui continuata o cantina pentru cei ce nu au ce manca! Nu vom reusi niciodata sa multumim lui Hristos-Dumnezeu pentru ca ne-am nascut ortodocsi insa…Biserica, nu trebuie transformata doar in institutie umana si nedivina!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)