Câţi Dumnezei sunt, tati?

Am în piticul meu de 8 ani un opritor fantastic atunci când mă ia valul în anumite probleme. E, dacă vreţi, un fel de mic guru pentru mine. Încercaţi şi voi să întrebaţi un copil de 7, 8 ani ce părere are despre nişte lucruri care vă frământă şi dacă nu rămâneţi cu gura căscată să nu îmi spuneţi mie chinezu.

Aşa am păţit io cu subiectul Biserica Ortodoxă şi fazele cu Catedrala Neamului şi cu religia în şcoli şi cu alte atâte caterinci de sorginte ortodoxă. M-am enervat ca prostu la un moment dat într-o discuţie. Piticul meu asista mirat. La un moment dat mă întreabă: Tati, dar câţi Dumnezei sunt?

Stop joc. Punct. La revedere multă. Nici măcar nu mă mai interesează subiectul. Să facă ce vor. Dumnezeu cu mila.

Un comentariu la “Câţi Dumnezei sunt, tati?

  1. Nord Ortodox Reply

    corect!
    Numai ca se confunda Hristos-Dumnezeu, cu patriarhul Daniel si greseli ale B.O.R. Slujitorii au devenit functionari publici iar Biserica a devenit o companie in registrul comertului, asa cum au dorit legile si poporul! Aveti ce ati vrut! In ceea ce priveste catedrala…este un proiect inoportun1 Acum la patriarhie, vin doar 20 persoane zilnic. Dupa ce vor face catedrala, vor veni doar 10 !!! Proiect nefolositor! Pe temeliile ce tocmai le-au pus, ar trebui continuata o cantina pentru cei ce nu au ce manca! Nu vom reusi niciodata sa multumim lui Hristos-Dumnezeu pentru ca ne-am nascut ortodocsi insa…Biserica, nu trebuie transformata doar in institutie umana si nedivina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.