Ce aş schimba în administraţia locală

Ştiţi cum zice un chinezu când întârzie să facă un lucru? Zice că a cujetat îndelung :D. Aşa şi io cu leapşa primită şi de la Gabriela Creţu şi de la Raluca. Primită mai de mulţişor, dar cujetat adânc pe ea şi acum răspuns.

Leapşa se intitulează: ce aş schimba în administraţia locală?

1. L-aş schimba pe Videanu. Pentru că deja nu mai există firmă în ţara asta care să fii primit contracte cu Primăria Bucureşti şi care să nu aibă stocuri full-option de marmură. Pentru că este atât de plictisit în a administra cu adevărat Capitala încât i s-ar face un bine dacă ar scăpa de corvoada asta.

2. L-aş înzdrăveni cât mai repede pe Liviu Negoiţă de la sectorul 3. Băiat fain, gospodar, cojones când trebe. Păcat că e bolnav.

3. Aş închide tot Lipscaniul pentru traficul auto. E păcat de zona aia minunată să fie împuţită de eşepamentele noastre.

4. M-aş muta undeva la munte ca să scap de mizeria de trafic din Bucureşti, la care mizerie zău dacă văd vreo soluţie (şi de aia sunt extrem de demoralizat).

Şi pentru că m-am săturat de Bucureşti, dau leapşa provinciei: Anamaria, Teodora, Mircea, Vasile, Cipri.

0 comentarii la “Ce aş schimba în administraţia locală

 1. ROXANA TOMA Reply

  nu-l schimba pe videanu pana nu pune borduri si la mine pe strada!

 2. chinezu Reply

  ROXANA TOMA:
  daca as putea io să il schimb aşa de recunoscători ar fi jumate din bucuresteni ca ar pune mana de la mana sa iti faca 3 randuri de borduri daca asta ar fi pretul platit sa scape de el :D

 3. Bety Reply

  roxana, hai si ia de la mine de pe strada ca a montat o tura in primavara si alta in toamna, langa. adica sunt doua randuri de borduri, unul mai jos si altul mai inalt.

  sunt locuri in care si gardurile de fier forjat sunt dublate. da’ cica subtil. adica au pus bucati de garduri pe care nu le-au sudat intre ele. unele stau mai aplecate inspre inauntru, altele mai spre afara….

  ce mai, o veselie :-<

 4. ROXANA TOMA Reply

  nu mai cer nimic de acum incolo. pe strada academiei, in colt cu farmacia, adica pe strada care stau eu….se bun borduri …de ieri. Sa-i mai cer ceva lui chinezu…sa se indeplineasca?

 5. chinezu Reply

  ROXANA TOMA:
  cere ce vrei, sefa
  dar sa stii ca de acum incolo lucrez la comision
  pai ce, numai videanu stie? :D

 6. ROXANA TOMA Reply

  tu vorbesti de comision? eu ce sa mai zic? cat comision sa cer la tine? mai bine facem barter!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.