Începe să semene blogul meu cu un ziar?

Când am publicat știrea cu chemarea în judecată a lui Iosif Buble din cauza a ceea ce scrie pe blog, nu credeam că voi mai scrie repede pe subiect. Dar, firește, m-am înșelat :) Pentru că secretarul general al ANI, inițiatorul acțiunii, mi-a răspuns prompt unui mail în care îi ceream solicitări (sincer, io nu credeam că o să-mi răspundă :D), iar apoi, ca să echilibrez situația, am făcut un interviu cu Ioska. Acum, domnul Georgescu îmi trimite un drept la replică la ce a zis Ioska în interviu, pe care îl public exact așa cum mi l-a trimis. Parcă începe chinezu.eu să semene cu un ziar :D

Acuma, ce să mai zic, dacă tot m-am băgat în chestiunea asta, e de datoria mea să prestez până la capăt. Iar eu, omul păcii fiind, zău că i-aș scoate și pe Ioska și pe domnul Georgescu la o bere ca să discutăm… dracu știe ce, dar să discutăm :)) Considerați propunerea lansată oficial :D

Domnule Birta,

Am urmarit cu atentie postarile dumneavoastra si comentariile cititorilor. Doresc sa fac cateva precizari in acest sens, dupa cum urmeaza:

1. La actiunea introdusa in instanta, au fost atasate textele integrale ale postarilor de pe site-ul www.pesurse.ro, nu doar citate alese. Imaginea de ansamblu a cauzei trebuie analizata integral in fata judecatorului. In plus ca si amanunt nu exista un format printer-friendly pe acest site si captura se poate face doar cu optiunea print screen, altfel listarea se face trunchiat fara a putea urmari textul. Daca incercati sa listati un post nu veti reusi nici macar cu optiunea print/ selection text only. Nu stiu daca este intentionat, dar m-am confruntat cu aceasta situatie si sper ca nu voi intampina probleme referitoare la asumarea textului deoarece in josul paginii exista mentiunea „© Iosif Buble toate drepturile rezervate.”

2. Am intocmit individual actiunea inaintata instantei si am cerut judecarea cauzei in lipsa, exclusiv pe baza probelor transmise si administrate. Nu am angajat nici un contract de asistenta juridica in speta si nu am angajat cheltuieli avocatiale.

3. Prin textul actiunii, nu am cerut in nici un fel si sub nici o forma ca domnul Iosif Buble sa divulge ‘sursa’ sau ‘sursele’ ci dimpotriva… este liber sa le poata folosi cum doreste pentru a prezenta acele presupuse dovezi la care face referire in mod iresponsabil devoaland fapte grave, fara fundament real, care inevitabil in forma prezentata nu reprezinta decat simple delatiuni.

4. Tot ca o mentiune doresc sa va comunic faptul ca este foarte dificil sa postezi comentarii la articolele de pe site deoarece sunt supuse moderarii, mai ales cele care nu se incadreaza in linia pozitiva de confirmare sau apreciere a articolului.

In final doresc sa va multumesc si sa apreciez modul corect si impartial in care a fost tratat subiectul pe blogul dumneavoastra.

Horia GEORGESCU
Secretar General

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Începe să semene blogul meu cu un ziar?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.